شور و نشاط دانشجویی در دانشگاه کردستان؛

هوای روز را از تمامی سمت‏‌ها نفس بکش!

دانشگاه کردستان، بعد از وقفه‌ای طولانی، بی صبرانه آغوش خود را برای تمامی دانشجویان باز کرده و حال و هوای آن در روزهای سرسبز بهاری، با حضور مجدد دانشجویان در دانشکده ها و کلاس ها، خیابان ها و پارک های دانشگاه، حس متفاوت تری دارد و شور درس خواندن و زندگی دانشجویی پر رنگ تر و بیشتر به چشم می‌خورد.

تقریبا تمامی دانشجویان در دوران کرونا، بارها دلتنگی خود را در صفحات مجازی برای حضور در دانشگاه ابراز می‌کردند و می‌خواستند حتی برای یک بار هم که شده قدم زدن در محوطه و دیدن مناظر زیبا و سرسبز دانشگاه و البته حضور در جمع‌های کلاسی و دوستان خود را تجربه کنند.

در همکلامی با دانشجویان می‌توان احساسات مختلف آن‌ها را که با گلایه‌های همیشگی دانشجویی همراه است شنید؛ تعدادی از دانشجویان قادر وصف کامل احساسات خود نسبت به بازگشایی کلاس‌ها نیستند و می گویند: «قطعا آموزش حضوری بهترین نوع آموزش هست و دانشجو باید در دانشگاه باشد.»

 تعدادی از دانشجویان از حضور در کلاس و نوشتن جزوه بسیار خوشحال هستند و حتی می‌گویند، مطالبی که در یک جلسه یاد گرفتند را طی دو سال گذشته یاد نگرفته بودند. به گفته‌ آن‌ها، جزوه نوشتن در حضور استاد برایشان بسیار خوشایند تر از حضور در پشت سیستم و مشکلات قطع و وصلی اینترنت است.

از طرفی بازگشایی دانشگاه در روزهایی که هنوز بیماری کرونا به طور کامل ریشه کن نشده، موجب نگرانی تعدادی از والدین و خانواده‌های دانشجویان نیز شده است.

تداوم اموزش مجازی در دانشگاه کردستان

رحمت صادقی، رئیس دانشگاە کردستان با اشارە بە اهمیت تداوم آموزش‌های مجازی گفت: علیرغم حضوری شدن کلاس‌ها یک آموزش ترکیبی را خواهیم داشت و از پتاسیل‌های مناسب فضای مجازی برای آموزش بهرە خواهیم برد.

وی در خصوص حضوری شدن کلاس‌های درس اظهار کرد: طبق مجوزی کە از وزارت علوم اخذ شدە، ۲۰ درصد کلاس‌ها بە صورت مجازی برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: ظرفیت و پتانسیل آموزش‌های مجازی بسیار ظرفیت مناسبی است و دانشگاە کردستان همچون سایر دانشگاەهای دنیا هیچگاە آموزش مجازی را بە طور کامل رها نمی‌کند.

صادقی با اشارە بە اهمیت تداوم آموزش‌های مجازی تصریح کرد: از این بعد یک آموزش ترکیبی را خواهیم داشت و از پتاسیل‌های مناسب فضای مجازی برای آموزش بهرە خواهیم برد.

وی ادامه داد: کلاس‌هایی کە تعداد آن‌ها بیش از ٤٥ نفر است، همچنان مجازی برگزار می‌شود.

صادقی تاکید کرد: ظرفیت اسکان دانشگاە کردستان مطابق استاندارد ستاد ملی مبارزە با کرونا است کە این مهم را در برنامەهای خود لحاظ خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای حضور دانشجویان در کلاس درس نیز تزریق دو دُز واکسن کرونا ضروری است.

کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کلاس‌های درس حضور پیدا می کنند

دکتر محمد رزاقی، معاون آموزشی دانشگاه کردستان در گفت و گو با ایسنا در خصوص از سرگیری مجدد آموزش حضوری در دانشگاه اظهارکرد: در هفته گذشته دانشجویان دکتری به صورت حضوری در کلاس‌های درسی حاضر شدند و در هفته جاری نیز کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کلاس‌های درس حضور پیدا می کنند.

وی با اشاره به حضور دانشجویان مقطع کارشناسی دانشکده‌های مختلف از هفته جاری در دانشگاه، افزود: از روز شنبه ۲۷ فروردین ماه دانشجویان کارشناسی دانشکده‌های کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی، علوم پایه، هنر و معماری، بیجار و استثنائاً دانشجویان رشته تربیت بدنی از دانشکده علوم انسانی به صورت حضوری در کلاس‌های درسی شرکت خواهند کرد.
به گفته دکتر رزاقی، در هفته جاری دانشگاه میزبان کلیه دانشجویان ارشد و قریب به دو سوم دانشجویان کارشناسی خواهد بود و دانشجویان سایر دانشکده‌های علوم انسانی و اجتماعی و دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی  از ۴ اردیبهشت به صورت حضوری در کلاس‌های درسی شرکت می کنند.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان، همچنین در خصوص تداوم کلاس‌های مجازی افزود: جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نحوه آموزش در کلاس‌هایی که جمعیت دانشجویان در آن بیش از ۴۵ نفر باشد به صورت مجازی است.
وی همچنان اضافه کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی، کلیه آزمون‌های پایان ترم در نیمسال جاری در تمامی مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار می شود.

تزریق ۲ دز واکسن شرط لازم برای خوابگاه است

دکتر روشن خوشنوازی معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه کردستان، نیز در رابطه با شرایط حضور مجدد  دانشجویان در دانشگاه کردستان اظهار کرد: دانشجویان دکتری از ۲۰ فروردین حضور داشتند و دانشجویان پنج دانشکده نیز از ۲۷ فروردین کلاسهایشان به صورت حضوری است و مابقی دانشکده‌ها نیز تا سوم اردیبهشت به طور کلی وارد دانشگاه می شوند. 
وی در خصوص اختصاص خوابگاه به دانشجویان دانشگاه کردستان تصریح کرد: از ۱۱ فروردین ثبت نام خوابگاه‌ها به ترتیب سنوات آغاز شد و دانشجویانی که شرایط لازم از جمله سنوات مجاز تحصیلی، تزریق ۳ دُز واکسن ‌ و یا در انتظار زدن دُز سوم هستند همگی مجاز به اسکان هستند.
معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه کردستان گفت: در حال حاضر ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در خوابگاه‌های دانشگاه کردستان اسکان داده شده‌ اند و سپس برای اسکان دانشجویان سنوات غیرمجاز و شبانه اقدام خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش، دانشگاه کردستان تقریبا به شور و نشاط پیش از دوران کرونا بازگشته، با اینکه هنوز بسیاری از دانشجویان به خصوص ورودی‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ کارشناسی از هفته آینده در کلاس‌های حضوری شرکت می‌کنند اما با اندکی نگاه به محوطه دانشگاه نیز می‌توان بارقه‌های امید را مشاهده کرد.

 انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401012917057
  • خبرنگار : 50130