دریافت بلیط بازی آلومینیوم و خلیج‌فارس ماهشهر مشروط به دریافت دو دوز واکسن

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: دریافت کنندگان دو دوز واکسن می توانند برای دریافت بلیط بازی آلومینیوم اقدام کنند.

بهنام نظری ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۱، در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی اظهار کرد: در هفته جاری برگزاری مسابقه تیم فوتبال آلومینیوم در نیمه نهایی جام حذفی را پیش رو داریم که بنا بر اعلام سازمان لیگ، می توان با ۳۰ درصد ظرفیت استادیوم، اجازه ورود تماشاگران را داد. امشب تصمیم نهایی را در این خصوص اتخاذ می کنیم، البته فقط دریافت کنندگان دو دوز واکسن می توانند بلیط تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از عوارض کرونا، مباحث روحی و روانی است، گفت: اجازه ورود به استادیوم می تواند شرایط روحی و روانی مناسبی برای جامعه بدنبال داشته باشند، البته تمهیدات انتظامی و امنیتی آن نیز در نظر گرفته شده است و امیدواریم در بحث برگزاری بازی و حضور تیم رقیب در اراک به لحاظ بهداشتی به شکل هوشمند مراقبت و کنترل شود.

نظری در خصوص برگزاری مراسم لیالی قدر، گفت: مراسم براساس شرایط شهرستان و شهرها برگزار می شود، اولویت برگزاری در اماکن رو باز و فضای باز است و برای اماکن مسقف باید تمهیدات لازم اتخاذ شود.

به گزارش ایسنا، نماینده سازمان های مردم نهاد استان مرکزی در این جلسه بیان کرد: بزرگترین آسیب این روزها، بی تفاوتی و عادی انگاری شرایط از سوی مردم و برخی از مسئولان است.

سیاوش آقاخانی خواستار بازنگری جدی در بحث رنگ بندی ها شد و گفت: پس از نوروز، وارد موج کوچکی از بیماری شدیم، آمارها بالا رفت و مدارس و دانشگاه ها و خوابگاه ها بازگشایی شد که نقدی در این خصوص وجود ندارد چراکه باید سازگاری با شرایط کرونایی انجام گیرد، اما هنوز پروتکل سازگار شدن با این شرایط تدوین و ابلاغ نشده است.

وی تصریح کرد: امروز دانش آموزی که علائم کرونا دارد و خانواده و والدینش نیز به دلیل شاغل بودن امکان نگهداری فرزند خود را در منزل ندارند، چه می کند؟ آیا سیستم آموزشی امکان و توان بازگرداندن این دانش آموز به منزل را دارد؟ در خوابگاه های دانشجویی که دانشجو از شهر دیگر آمده در صورت وجود علائم، امکان رعایت پروتکل وجود دارد؟ در بهترین حالت این دانشجو باید با استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی به شهر خود بازگردد که خود سراسر انتقال ویروس است.

آقاخانی با تاکید بر اینکه نبود پروتکل بهداشتی ویژه شرایط کنونی بزرگترین آسیب است و باید بیش از تمرکز بر نظارت و بازرسی، بر این پروتکل ها تمرکز کرد، افزود: بازرسی طبق دستور توسط سمن ها در حال انجام است و حتی اثرات مثبت آن را شاهدیم، اما در حال حاضر سازمان تبلیغات باید با وزارت بهداشت پروتکل مساجد را تعریف کند، در مساجد شاهد برگزاری نماز جماعت، افطاری و تهیه اقلام افطاری هستیم در این شرایط نباید فقط منتظر تصمیمات مسئولان ارشد بود بلکه استان می تواند نسبت به تدوین پروتکل بهداشتی شرایط فعلی اقدام کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401012715735
  • خبرنگار : 50210