به گزارش ایسنا- محمد حنیف سپاهی افزود: با مشارکت فعال بخش خصوصی و سرمایهگذاری گسترده در این بخش تعداد واحدهای مرغداری سیب و سوران از ٩ واحد در سال ٩٩ هم اکنون به ١٧ واحد و با ظرفیت جوجه ریزی ٣٨۵ هزار قطعه در هردوره رسیده است.
وی تصریح کرد: طی دو سال گذشته با سرمایهگذاری افزون بر ۴٢٠ میلیارد ریال، ٨ واحد جدید مرغداری به ظرفیت ١٨۵ هزار قطعه جوجه ریزی ساخته و راه اندازی شده است و این امر سبب شده میزان تولید گوشت مرغ در سیب و سوران از ٢ هزار تن در سال ٩٩ به ٣ هزار و ٨۵٠ تن افزایش یافته است.
سپاهی تصریح کرد: تلاش مضاعف برای توسعه واحدهای مرغداری و افزایش ضریب خوداتکایی به گوشت مرغ در سیب سوران ادامه دارد بگونهای که در حال حاضر ٢٢ واحد مرغداری جدید در حال ساخت است و از اوایل اردیبهشت ساخت ١٢ واحد دیگر نیز شروع خواهد شد.
انتهای پیام