ایران‌شناسی؛ شکوفه هایی به ارزش حیات

شکوفه های بادام کوهی در اوایل فروردین ماه در استان قم و در مناطق نیمه خشک کوهستانی چهره ای زیبا به این مناطق می دهد. این درختچه در اکوسیستم گیاهی، مطابق ماده یک قانون حفظ و حمایت از منابع طبیعی و ذخایر جنگلی کشور ممنوع القطع محسوب شده و حفظ و نگهداری از آن بنابر اهمیت وجود ذاتی این درختچه مقاوم و سازگار به خشکی بسیار حیاتی است. بادام کوهی از ذخائر ژنتیکی گیاهی ایران در ناحیه رویشی ایرانی-تورانی است که میوه آن در صنایع آرایشی-بهداشتی، دارویی و صنعتی کاربرد دارد. همچنین این درختچه با ایجاد زیست بوم مناسب برای انسان و حیات وحش موجب استقرار و حفاظت از خاک و محوطه ای برای تولید آب محسوب می شود.

   

  • چهارشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: ایران
  • کد خبر: 1401012413927
  • خبرنگار : 30088