دکتر بهروز سلیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت 460 دنداپزشک در سطح استان، گفت: از این تعداد 400 دندانپزشک عمومی بوده و 60 نفر نیز متخصص در شاخه های مختلف فک و صورت، دندانپزشکی اطفال، جراحی لثه و ... هستند.
وی با بیان اینکه تعداد دندانپزشکان استان نسبت به جمعیت دو میلیون نفری و قطب بودن استان کفایت نمی کند، گفت: در حال حاضر مشکل اصلی نه کمبود دندانپزشکان، بلکه بحث عدم توزیع مناسب آنها در سطح استان است.
سلیمی گفت: عمده دندانپزشکان تمایل دارند در مرکز استان فعالیت داشته باشند و برای همین در شهرستان ها با مشکل کمبود دندانپزشک مواجه هستیم.
عضو هیات مدیره جامعه دندانپزشکی ایران شاخه کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی برای گذراندن دوران طرح به شهرستانها و نقاط دوردست اعزام می شوند، اما عمده آنها پس از پایان طرح به مرکز استان برگشته و در اینجا فعالیت دارند.
سلیمی در ادامه با بیان اینکه بیکاری به جامعه دندانپزشکان هم سرایت کرده، گفت: این بیکاری به این دلیل است که در حال حاضر برخی فارغ التحصیلان دندانپزشکی توان مالی برای تاسیس مطب را ندارند و برخی بیکارند و برخی مجبورند یک یا نهایتا دو روز در هفته در برخی کلینیک ها فعالیت کنند.
این دندانپزشک در ادامه مشکل دیگر جامعه دندانپزشکان را افزایش قیمت چشمگیر مواد و تجهیزات دندانپزشکی عنوان کرد و افزود: این مواد و تجهیزات بصورت آزاد وارد شده و هیچ حمایتی در این زمینه از دنداپزشکان نمی شود.
وی افزود: افزایش حدود 10 برابری قیمت مواد و تجهیزات دندانپزشکی در حالیست که تعرفه ها به نسبت آن افزایش نداشته است.
سلیمی با بیان اینکه عمرمفید دندانپزشکی پایین است، گفت: دندانپزشکی شغل بسیار سختی است و عمده دندانپزشکان پس از چندین سال کار دچار مشکلات گردن درد و کمر درد و مشکلاتی از این دست می شوند.
عضو هیات مدیره جامعه دندانپزشکی ایران شاخه کرمانشاه در ادامه با اشاره به مشکلات بسیار در حوزه دهان و دندان در جامعه، گفت: علت اصلی این امر عدم برنامه ریزی مناسب در توزیع دندانپزشکان در سطح جامعه است.
وی افزود: از طرف دیگر با توجه به هزینه های بالای دندانپزشکی، می طلبد که بیمه ها پای کار آمده و بخشی از این هزینه ها را پوشش دهند تا مردم امکان مراجعه بیشتر به دندانپزشکان را داشته باشند.
انتهای پیام