آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران هرمزگان

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان از آغاز ثبت‌نام مراکز استان در سطوح ۲ و ۳ خبر داد و مهلت ثبت‌نام را تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه اعلام کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد اسماعیل‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ۵۰۰ بالغ‌بر ۵۰۰ حوزه علمیه خواهران در سطح کشور و ۱۵ حوزه علمیه خواهران نیز در هرمزگان فعال هستند که از این تعداد، ۱۳ واحد مستقل و ۲ واحد نیز به صورت شعبه فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه امروز ما از جاسک تا پارسیان و از جزایر قشم و کیش تا حاجی‌آباد و بشاگرد و دیگر شهرها حوزه علمیه خواهران فعال و پویا داریم، تصریح کرد: در حال حدود هزار طلبه در مدارس علمیه خواهران استان مشغول به تحصیل هستند و حدود هزار نفر نیز فارغ‌التحصیل داریم و با جمع اساتیدمان یک لشکر ۲ هزار و ۳۵۰ نفره در استان داریم که مشغول تدریس، پژوهش، تبلیغ و کار در عرصه‌های گوناگون هستند.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان افزود: ما ۱۱ مدرسه علمیه خواهران تا سطح ۲ حوزه و یک مدرسه آموزش عالی تا سطح ۳ در رشته‌های فقه و اصول، تفسیر و علوم قرآنی داریم و در حال تلاش برای اخذ مجوز راه‌اندازی رشته‌های مختلف سطح ۳ در استان هستیم. همچنین سعی داریم در سال جاری در راستای راه‌اندازی سطح ۴ حوزه خواهران نیز گام برداریم.

اسماعیل‌نیا از آغاز ثبت‌نام حوزه‌های علمیه خواهران استان هرمزگان خبر داد و افزود: داوطلبین می‌توانند از ۱۵ فروردین تا ۳۱ اردیبهشت با مراجعه به مدارس حوزه علمیه خواهران استان، تماس با مراکز و یا مراجعه به سایت حوزه علمیه خواهران نسبت به ثبت‌نام در این مراکز اقدام کنند. همچنین آزمون ورودی ۱۷ تیرماه برگزار شده و پس از مصاحبه علمی برگزیدگان می‌توانند در سال تحصیلی جدید شروع به تحصیل کنند.

وی بیان کرد: طلاب برای تحصیل در سطح ۲ حوزه که معادل کارشناسی است می‌توانند با دو مدرک دیپلم و سیکل تا حداکثر سن ۴۰ سال ثبت‌نام کنند و به صورت حضوری یا نیمه‌حضوری به تحصیل بپردازند. همچنین فارغ‌التحصیلان دانشگاه نیز می‌توانند با معادل‌سازی واحدهای تحصیلی متناظر به تحصیل در حوزه علمیه بپردازند و سال‌های تحصیل آنان نیز به حداکثر سن پذیرش اضافه خواهد شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران هرمزگان عنوان کرد: ظرفیت جذب طلبه ما در سال تحصیلی جدید ۷۵۰ نفر بوده و درب حوزه علمیه خواهران به روی همه بانوان از دارندگان سیکل تا دکترا باز است. ضمن اینکه بانوان می‌توانند در سطح ۳ به صورت غیرحضوری به تحصیل بپردازند.

اسماعیل‌نیا با اشاره به اینکه هیچ تفاوتی میان مدرک اعطایی حوزه و دانشگاه از حیث شرایط استخدامی وجود ندارد، اضافه کرد: تاکنون ۲۵۶ نفر از طلاب فارغ‌التحصیل شده از حوزه علمیه خواهران در استان جذب آموزش و پرورش جذب شده، ۴۰۰ طلبه به عنوان مربی جهادی و بسیاری نیز در زمینه مشاوره، مربی تربیتی، نویسندگی و تألیف، پژوهش و... در حال فعالیت هستند.

وی اظهار کرد: سطح علمی بانوان طلاب استان هرمزگان بسیار بالا بوده به گونه‌ای که توانسته‌اند در همایش‌های بین‌المللی از جمله همایش بین‌المللی گام دوم انقلاب، همایش بین‌المللی بانوی مهر و همایش بین‌المللی اربعین نتایج درخشانی کسب کنند. تاکنون بالغ‌بر ۱۰ جلد کتاب در حوزه دفاع مقدس توسط طلاب حوزه علمیه خواهران استان تألیف و منتشر شده است.

اسماعیل‌نیا با اشاره به اینکه امروز بسیاری از خانواده‌ها دغدغه اشتغال فرزندان خود را دارند، یادآور شد: حوزه‌های علمیه با ایجاد زمینه فعالیت‌های پژوهشی، تبلیغی، تدریسی، مشاوره‌ای و استخدامی فارغ‌التحصیل بیکار ندارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1401012212280
  • خبرنگار : 50169