کوچ بهاره و الزاماتی برای فرار از بیماری

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی با بیان اینکه دام تمامی عشایر میهمان در ورودی و خروجی‌های استان باید با مجوز دامپزشکی واکسینه شود، گفت: در دو سال اخیر با توجه به افزایش قیمت دارو، با هماهنگی دامپزشکی واکسن تب مالت به‌صورت رایگان تزریق می‌شود.

مهدی عصمتی پور در گفت‌وگو با ایسنا در مورد آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان جنوبی، اظهار کرد: کوچ بهاره عشایر استان امسال با توجه به شرایط مطلوب بارندگی در بهمن و اسفند ۱۴۰۰، آغاز شده است؛ کوچ خارج از استان عشایر خراسان جنوبی به سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی و کرمان است.

وی با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۰ درصد کوچ عشایر درون استانی و تنها ۳۰ تا ۳۵ درصد آن برون استانی است، افزود: ۲۳ کامیون تانکردار در استان در مسیر کوچ، آب مورد نیاز عشایر را تامین می‌کنند و محیط زیست نیز تعدادی تانکر آبرسان در اختیار امور عشایر قرار داده است.

مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی بیان کرد: از عشایر کوچنده می‌خواهیم قبل از آغاز کوچ حتما واکسیناسیون دام خود را انجام دهند تا برای خروج از منطقه مشکلی نداشته باشند؛ با هماهنگی انجام شده با دستگاه‌های اجرایی استان، منابع طبیعی، محیط زیست، هلال احمر و دامپزشکی برنامه ریزی‌های لازم برای تسهیل در کوچ عشایر انجام شده است.

عصمتی پور گفت: در هنگام کوچ برای پیشگیری از شیوع کرونا، حاشیه روستاها و شهرها را انتخاب و برای خرید مایحتاج خود پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه دام تمامی عشایر میهمان در ورودی و خروجی‌های استان باید با مجوز دامپزشکی واکسینه شود، افزود: در دو سال اخیر با توجه به افزایش قیمت دارو، با هماهنگی دامپزشکی واکسن تب مالت به‌صورت رایگان تزریق می‌شود.

عصمتی‌پور یادآور شد: همزمان با نوروز امسال ۶۶ هزار و ۷۰۰ نفر از سیاه چادرها و کمپ‌های عشایر این استان بازدید کردند و حدود یک میلیارد تومان محصولات تولیدی عشایر به فروش رسید.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1401012111076
  • خبرنگار :