استاندار سمنان تاکید کرد:

اولویت‌دهی به بافت فرسوده در طرح جهش مسکن/ پاسخگویی به عشایر سمنانی در آستانه فصل کوچ

استاندار سمنان از مسوولان این استان خواست که اجرایی شدن طرح جهش تولید مسکن با اولویت زمین‌های داخل شهر عملیاتی شود.

سید محمد رضا هاشمی،در جلسه باز آفرینی و احیاء بافت فرسوده استان با گلایه از کم توجهی به بافت تاریخی و سنتی استان گفت: پسندیده نیست که در سطح استان و به‌ویژه مرکز استان‌ بافت فرسوده به حال خود رها شده و برنامه مدونی برای احیاء آن نداشته باشیم.‌

وی با بیان اینکه جلسات ستاد باز آفرینی ، باید به‌صورت مستمر ومنظم هر دو هفته یکبار با محوریت یکی از شهرستانهای استان برگزار شود افزود: برنامه جهش تولید مسکن در شهرستان سمنان باید با اولویت زمین‌های داخل شهر باشد .‌

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: باید بسته تشویقی برای ساخت و ساز در بافت فرسوده ، تعیین و اعلام شود.

هاشمی از مدیرکل اداره کل راه و شهر سازی استان ، خواست: به‌منظور بهره مندی از منابع ملی ، زمینه ی برگزاری نشستی با وزیر راه و شهرسازی را فراهم کند.‌

وی با بیان اینکه  باید بمنظور احیا و مرمت بافت فرسوده استان ، بسیج عمومی با حضور مدیران کل مربوطه انجام شود افزود: شهرداری‌ها در حوزه مبلمان شهری بافت فرسوده ورود کنند. همچنین ستاد بازآفرینی بافت فرسوده شهری ،  با اولویت ساخت مسکن در مناطق فرسوده تشکیل شود

لزوم رسیدگی به مطالبات عشایر استان در آستانه فصل کوچ

استاندار سمنان همچنین در جلسه شورای عشایر استان گفت: نظارت‌ها در راستای پیشبرد هرچه بهتر تمامی امور مرتبط با عشایر در استان تشدید شود تا دغدغه ای برای عشایر وجود نداشته باشد.

هاشمی افزود: تمامی دستگاه های اجرایی استان مکلف به همکاری در پیشبرد هر چه بهتر امور مرتبط با مطالبات عشایر استان هستند و ضرورت دارد تا از ظرفیت و امکانات موجوددراین خصوص استفاده شود.

وی اضافه کرد: بحث کوچ عشایر امروز یکی از مهمترین مسایل موجود در استان که باید به صورت ویژه به آن رسیدگی شود.

استاندار سمنان تاکید کرد: جلسه شورای عشایری استان در برهه فعلی لازم است تا به صورت هفتگی برگزار شود تا دغدغه ای برای عشایر استان وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد:تامین آب، امنیت و سوخت عشایر امری بسیار مهم است که ضرورت دارد در دستور کار شورای عشایری استان قرار گرفته و تمهیدات لازم به منظور سهولت در امور عشایر اتخاذ گردد.

هاشمی خاطرنشان کرد: به منظور تامین نهاده دامی برای رفع دغدغه عشایر استان اقدامات لازم رادر دستور کار قرار داده و موارد را پیگیری خواهیم کرد.

استاندار سمنان در پایان گفت: تاکنون مکاتبات گوناگونی با وزارت جهاد کشاورزی به منظور بررسی و رسیدگی به دغدغه و خواسته و مطالبات عشایر استان صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401012010706
  • خبرنگار :