بهرام ستاری دستنایی با بیان این مطلب که تاریخ ایثارگری رزمندگان لرستانی نباید به حیطه فراموشی سپرده شود، تصریح کرد: برگزاری چنین کنگره و یادوارههایی فرصت مناسبی برای شناسایی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در نسلهای مختلف جامعه است.
وی اظهار کرد: فرمانداران موظف هستند تمام همت خود را به کار گیرند تا کنگره شهدای لرستان هرچه باشکوهتر برگزار شود و اثرات مثبت آن در نسلهای آینده نمود پیدا کند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با مهم شمردن ادامه راه شهدا، خاطرنشان کرد: نسل جوان ما باید مسیر خود را از شهدا و ایثارگران به ودیعه بگیرند و برگزاری چنین یادوارههایی کمک شایانی به شناخت این نسل از رشادتها و دلیری مردان آسمانی استان خواهد کرد.
ستاری از برگزاری ۲۵ یادواره شهرستانی، قشری، یگانی و ... در استان در سال ۱۴۰۱ خبر داد و اضافه کرد: اولین یادواره با همت شهرداری خرمآباد تحت عنوان یادواره شهدای جاویدالاثر بهزودی برگزار خواهد شد.
وی با تقدیر از برگزارکنندگان یادوارههای شهدای استان، ادامه داد: برگزاری ۶۶۳ یادواره تحت عنوان پایگاه محور، حوزه محور، محله محور و آبروی محله در سال ۱۴۰۰ با پیشرفت ۷۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بیانگر عزم جدی متولیان برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
معاون استاندار لرستان از همه دستگاههای متولی و عضو ستاد کنگره خواست تا با بهرهگیری از تمام ظرفیتها با روحیه جهادی نسبت به برنامهریزی و اجرایی نمودن اهداف کنگره تلاش کنند تا این کنگره با شکوه بیشتری در لرستان برگزار شود.
انتهای پیام