حسین عامری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برای تولید محصولات کشاورزی باید به میزان مشخصی کودهای شیمیایی مصرف شود، اظهار کرد: افزایش قیمت این کودها در سالهای اخیر مانع از این شده بود که کشاورزان با نسبت مشخصی از آن در تولید محصولات استفاده کنند.
وی افزود: در سطح استان زنجان ۸۴۵ هزار هکتار اراضی کشاورری وجود دارد که ۵ درصد اراضی کشور را به خود اختصاص میدهد که از سطح ذکر شده ۵۲۹ هزار هکتار زیر کشت میرود که شامل ۳۳۹ هزار هکتار اراضی دیم و ۱۰۶ هزار هکتار اراضی آبی و بقیه مختص باغات است.
عامری با اشاره به اینکه حدود ۱۸ هزار تن کود سرک اوره با قیمت یارانه ای در اختیار کشاورزان گندم دیم کار قرار گرفته است، بیان کرد: کشت گندم در سطح استان به اتمام رسیده اما انتظار میرود با کاهش قیمت انواع کودها در سالهای پیش رو افزایش سطح کشت و تولید را داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه کاهش قیمت کودهای فسفاته و پتاسه همچنین تاثیرگذار بر افزایش میزان تولید در سایر محصولات کشاورزی خواهد شد، خاطرنشان کرد: با تمهیداتی که اخیراً در سطح کشور اندیشیده شده، قیمت این دو کود در حدود ۴۵ درصد کاهش یافته است که امیدواریم با این کاهش قیمت کود، کشاورزان نیز تمایل بهتری برای استفاده از آنها و تغذیه محصولات تولیدی داشته باشد.
انتهای پیام