آشپزخانه اطعام نیازمندان کردستانی افتتاح شد

هم زمان با آغاز ماه مبارک رمضان آشپزخانه اطعام نیازمندان در سنندج و سایر شهرستان‌های کردستان افتتاح شد.

رضا طوسی در مراسم افتتاح آشپزخانه اطعام نیازمندان در محل اردوگاه علی ابن ابی طالب (ع) اظهار کرد: این آشپزخانه هم زمان با نخستین روز از ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرده و تا پایان ماه رمضان تهیه و پخت غذای نیازمندان در این محل انجام می شود.

وی افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده از طریق این آشپزخانه روزانه ۱۵۰۰ پرس غذای گرم پخت و در بین خانواده های تحت حمایت سنندجی توزیع خواهد شد.

طوسی تصریح کرد: هم زمان در سایر شهرستان‌های استان نیز این آشپزخانه دایر شده و در جمع روزانه ۶ هزار پرس غذای گرم از طریق این آشپزخانه ها تهیه و در بین مددجویان سطح استان توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: برنامه ریزی شده است تا پایان ماه مبارک رمضان ۱۸۰ هزار پرس غذای گرم و ۳۰ هزار سبد کالا در بین مددجویان توزیع شود.

مدیر کل کمیته امداد استان کردستان  ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری و فراهم کردن زمینه شرکت حداکثری مردم و همچنین هدفمند کردن انفاقات و نذورات مردمی را از دیگر اهداف ایجاد این آشپزخانه عنوان کرد.

وی افزود: ماه رمضان سال گذشته ۱۲۳ هزار پرس غذای گرم و ۲۳ هزار سبد کالا در بین نیازمندان کردستانی توزیع شد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ / ۰۷:۳۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401011506672
  • خبرنگار : 50294

برچسب‌ها