سلمان حسینی در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با غربالگری کودکان ۲ تا ۵ سال از لحاظ اختلال طیف اتیسم در استان زنجان، اظهار کرد: برنامه غربالگری اختلال طیف اُتیسم در راستای پیشگیری از روند پیشرفت بیماری یا بروز علائم بیشتر و یا اقدام بموقع برای توانبخشی و درمان به منظور کاهش هزینهها برای خانوادهها و جامعه است.
وی در رابطه با ارائه خدمات تشخیصی در سامانه غربالگری اختلال طیف اُتیسم، افزود: اگر والدین تمایلی به مراجعه حضوری به ادارات بهزیستی استان زنجان یا پایگاههای غربالگری نباشند، میتوانند نسبت به تکمیل آزمون هیوا در سامانه https://autism.behzisti.net اقدام و گزارش وضعیت فرزند خود را از سامانه دریافت کنند.
این مسئول با بیان اینکه برنامه غربالگری به عنوان برنامهای خانوادهمحور در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: پس از تشخیص قطعی اختلال طیف اُتیسم برای همه خانوادههایی که دارای کودکان مبتلا به طیف اوتیسم هستند، برنامه و بسته آموزشی تهیه شده به نام «روزنه» ارائه میشود که شامل ۵ کتابچه آموزشی و اسباببازیهای هدفمند است.
سرپرست ادارهکل بهزیستی استان زنجان با بیان اینکه ۱۲۰ فرد دارای اختلال اتیسم تحت پوشش این ادارهکل، خاطرنشان کرد: روزانه ۳۰ نفر خدمات آموزشی - توانبخشی دریافت میکنند.
انتهای پیام