آزادحسینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هدف بنیادین و اصلی ما ارائه خدمات درخور و شایسته به شهروندان در راستای تامین برق پایدار است و برای رسیدن به آن از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته اقدامات مطلوبی در حوزههای مختلف در این مدیریت به اجرا درآمده است، افزود: طی گزارشات مردمی ثبت شده از طریق اپلیکیشن برق من و یا تماس با واحد عملیات اتفاقات (۱۲۱) در سال ۱۴۰۰، بیش از ۳ هزار دستگاه روشنایی معابر در سطح امور برق شمال شهرستان سنندج رفع خاموشی شد.
حسینی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۷۶۰۰ متر شبکه روشنایی معابر مسروقه اصلاح و به کابل خودنگهدار تبدیل شد، عنوان کرد: سال گذشته ۲۰۰ دستگاه چراغ ۵۰ وات بخار سدیم روشنایی معابر در سطح شهرستان سنندج اصلاح و به لامپ های LED تبدیل شد.
مدیر امور برق شمال سنندج با اشاره به اینکه لامپ های LED که قرار است برای روشنایی معابر استفاده شود، ۴۰ وات مصرف دارند در حالی که نوع قدیمی آن ۱۲۵ وات مصرف دارد، اظهار کرد: زمان مستهلک شدن این لامپ ها ۸ تا ۱۱ ماه است و بیش از ۳۰ تا ۵۰ هزار ساعت کار می کند.
وی هدف از تبدیل چراغ های بخار سدیم به لامپ های LED را بهسازی روشنایی معابر، مدیریت و اصلاح مصرف برق در بخش روشنایی معابر و در نهایت کاهش هزینههای نگهداری و تعمیرات باتوجه به پایین بودن نرخ خرابی چراغهای LED عنوان کرد.
مدیر امور برق شمال سنندج خاطرنشان کرد: در مجموع سال گذشته بیش از یک میلیارد تومان برای اصلاح و بهسازی شبکه روشنایی معابر در امور برق شمال سنندج اعتبار صرف شد.
حسینی یادآور شد: مشترکان میتوانند مشکلات مربوط به خاموشی معابر، خرابی یا اختلال در شبکه را از دو روش، سامانه ۱۲۱ (مرکز فوریت های برق) و یا با نصب “اپلیکیشن برق من” به شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان اعلام کنند تا در سریعترین زمان ممکن مشکل مربوطه رفع گردد.
انتهای پیام