به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، دادههای این مقاله تحقیقاتی از شرکت نرمافزار تیپالتی (Tipalti) حاصل شده است. در این تحقیق ۹۱۴ شرکت بزرگ وجود داشت و اکثریت به ازای هر کارمند در سال گذشته سود داشتند. ۶۷۶ نسبت مثبت در مقایسه با ۲۳۸ رقمی بود که به ازای هر کارمند ضرر میکردند.
سودآورترین شرکت با این معیار، ایر لیز (Air Lease)، شرکت لیزینگ هواپیمای آمریکایی بود. رقم آن ۵۱۶ میلیون دلار به ازای هر کارمند، بر اساس سود ۴.۳ میلیارد دلار و تعداد کارمندان ۱۲۰ نفر بود.
ایر لیز، هواپیماهای مسافربری را خریداری میکند و به شرکتهای هواپیمایی اجاره میدهد و سود خود را عمدتا از سودی که از این شرکتها دریافت میکند به دست میآورد.
زمانی که این شرکت نتایج سال ۲۰۲۱ خود را اعلام کرد، جان ال. پلوگر، مدیر اجرایی و مدیر این شرکت اظهار کرد: «ما در سه ماهه چهارم و نیمه دوم سال ۲۰۲۱ درآمد خوبی داشتیم و از بهبود مستمر صنعت هواپیمایی سود بردیم، همانطور که در مجموعههای نقدی، گسترش ناوگان و قرارداد اجاره و رکورد معیارهای عملیاتی دیده میشود».
ایر لیز شرکت مستقر در لوسآنجلس دارای ۴۷۴ هواپیما است که به ۱۱۸ مشتری در ۶۰ کشور اجاره میدهد.
تعداد بسیار کمی از شرکتهایی که بیشترین سود را برای هر کارمند دارند، شرکتهای بزرگ فناوری هستند. متا در این میان کمی بالاتر از بقیه است و با بیش از ۴۷۸ هزار دلار با ۵۸هزار کارمند در رتبه یازدهم قرار دارد. چندین شرکت مالی جلوتر از آن هستند ازجمله فانی می (Fannie Mae)، غول وام مسکن که به ازای هر کارمند ۱.۵ میلیون دلار سود دارد و در جایگاه دوم قرار گرفته است. سومین، شرکت سهامی خاص KKR با ۱.۳ میلیون دلار برای هر کارمند است.
انتهای پیام