به گزارش ایسنا و به نقل از نیوز، معاملات آتی نفت برنت با ۴.۴ درصد کاهش به ۱۰۸.۵۰ دلار در هر بشکه و معاملات آتی نفت خام آمریکا با بیش از پنج درصد کاهش به ۱۰۱.۷۶ دلار در هر بشکه رسید.
چهار منبع آمریکایی گفتند: ایالاتمتحده در حال بررسی آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه نفت در طول چند ماه از ذخایر استراتژیک است زیرا کاخ سفید تلاش میکند قیمت سوخت را که از زمان حمله روسیه به اوکراین در اواخر ماه گذشته افزایش یافته است، کاهش دهد.
در همین حال، با کاهش امیدها برای صلح سریع و احساسات خوشبینانه به نگرانی در مورد افزایش احتمالی نرخ بهره، رشد سهام از دست رفت.
گستردهترین شاخص سهام آسیا و اقیانوسیه اماسسیآی در خارج از ژاپن با کاهش ۰.۲ درصدی همراه بود که با افت ۰.۷ درصدی هانگ سنگ هنگ کنگ همراه شد. نیکی ژاپن ۰.۲ درصد سقوط کرد. شاخص استرالیا ۰.۴ درصد افزایش یافت.
شاخصهای صنعتی داو جونز، اساندپی ۵۰۰ و نزدک کامپوزیت به دنبال حرکتهای نزولی مشابه در سهام اروپایی سقوط کردند.
راب کارنل، اقتصاددان ارشد در بانک ING سنگاپور گفت: «در بازارهای ایالاتمتحده که ما از آنها سرنخ میگیریم، فروشها منعکسکننده ارزیابی مداوم تهدیدات تورمی و اقداماتی است که فدرال رزرو در قبال آن انجام خواهد داد».
در ۲۴ ساعت گذشته، بازارها با احتیاط مثبت به رویدادهای اوکراین واکنش نشان دادهاند و روسیه دوباره تمرکز خود از کیف را دور کرده است اما اوضاع هنوز کاملا نامطمئن به نظر میرسد.
بازارهای اوراق قرضه نیز پس از فروش شدید سکوت کردند.
بازدهی دو ساله خزانهداری که انتظارات سیاستی را دنبال میکند، آخرین بار در ۲.۲۹۲۲ درصد بسته شد و بیش از ۱۵۰ واحد پایه برای سه ماهه افزایش یافته است.
بازدهی اوراق ۱۰ ساله خزانهداری که نسبت به چشمانداز رشد بلندمدت حساستر است، پس از رسیدن به ۲.۵۶ درصد در روز دوشنبه، آخرین رقم در ۲.۳۳۷۸ درصد بود که بالاترین میزان از مه ۲۰۱۹ بود.
تورم همچنان دولتها و بانکهای مرکزی در سراسر جهان را تحت فشار قرار میدهد. آلمان روز چهارشنبه نرخ تورم ۷.۶ درصدی را ثبت کرد و بازده اوراق قرضه دو ساله خود را برای اولین بار از سال ۲۰۱۴ به محدوده مثبت رساند.
انتهای پیام