اباصلت ابراهیمی رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل در جلسه مشترک با نهادها و موسسات قرانی استان، کارگروه قرانی قرارگاه فرهنگی فاطمه الزهرا(س) و معاونت تعلیم و تربیت بسیج سپاه حضرت ابوالفضل عباس(ع) که با هدف هماهنگی برنامه های آیین استقبال از ماه مبارک رمضان برگزار شد؛ تصریح کرد: آیین استقبال از رمضان روز پنجشنبه ۱۱ فروردین در مهدیه اردبیل برگزار خواهد شد.
وی ضمن تبریک پیشاپیش حلول ماه مبارک رمضان گفت: آیین استقبال از رمضان یکی از آیینهای فرهنگی_ معنوی در دارالارشاد اردبیل است که هرساله همزمان با فرا رسیدن بهار قران با حضور پرشور شهروندان، پیرغلامان دربار سرورو سالار شهیدان امام حسین(ع)،مبلغین،مداحان و چهره های برتر قران برگزار میشود.
رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل ادامه داد: هدف از اجرای این برنامه ثبت و حفظ این آیین و آمادگی روزه داران و نمازگزاران برای خودسازی، تزکیه نفس و حضور در ماه بخشش و مغفرت است.
ابراهیمی ادامه داد: از آنجایی که جامعه امروزی نیاز دارد در سایه قران و آیات الهی به نوعی قرآن درمانی شود ماه رمضان فرصت مغتنمی است تا پیام های الهی درک شود و از این رو این آیین همراه با محفل انس با قران خواهد بود؛
در این مراسم که همچنین قرار است ابتهال خوانی،مداحی و برنامه های مذهبی اجرا شود، از نام آوران و چهره های شاخص قرانی تجلیل و تقدیر خواهد شد.
انتهای پیام