معاون استاندار فارس تاکید کرد:

اهتمام ادارات فارس نسبت به ایجاد امید و نشاط در جامعه

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید نسبت به ایجاد امید و نشاط در جامعه و تحقق شعار سال اهتمام جدی داشته باشند.

اسماعیل محبی‌پور دوشنبه ۸ فروردین در دومین نشست از سلسله جلسات خبری تحت عنوان مدیران پاسخگو که به همت استانداری فارس و با حضور مسئولان اداره کل ورزش و جوانان فارس برگزار شد، افزود: ورزش و جوانان دو مقوله مهم است که هر دو اهمیت خاص خود را دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اظهار کرد: دستگاه‌ها باید در کنار انجام وظایف ذاتی خود نسبت به افکار عمومی و رسانه‌ها پاسخگو باشند و به همین جهت این نشست‌ها شکل گرفته است.

محبی‌پور با بیان اینکه این نشست‌ها باید ادامه‌دار و مستمر باشد، گفت: علاوه بر همه اینها توجه به اسناد بالادستی از جمله بیانیه گام دوم در دستگاه‌ها مهم است که مدیران دستگاه‌های اجرایی در استان باید به آن توجه داشته باشند و در کنار آن شعار سال و اهتمام به تحقق آن نیز مهم است.

او با بیان اینکه دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی در شعار سال ارتباط مستقیم با جوانان دارد، افزود: برای تحقق این بخش از شعار سال ورزش و جوانان استان فارس باید برنامه ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با بیان اینکه رئیس‌جمهور اعلام کردند که از مدیران مطالبه خواهیم کرد که برای شعار سال چه اقداماتی انجام دادند، عنوان کرد: در استان نیز این مطالبه‌گری انجام می‌شود که برگزاری این نشست‌ها در این راستا بوده است.

محبی‌پور با بیان اینکه در سنوات گذشته به دلیل دشمنی آشکار دشمنان و برخی از بی‌انگیزگی‌ها در داخل به زیرساخت‌ها آسیب‌هایی وارد شده است، عنوان کرد: اکنون از مرحله ایجاد محدودیت‌های فراگیر اقتصادی در سطح دنیا در حال گذر هستیم و اراده برای خدمت به مردم در نگاه دولت وجود دارد.

او با بیان اینکه همین دو امر امید بهبود شرایط را ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان نیز باید نسبت به ایجاد امید و نشاط در جامعه و تحقق شعار سال اهتمام جدی داشته باشند.

محبی‌پور همچنین با اشاره به حوزه کاری اداره کل ورزش و جوانان درخواست کرد که از ظرفیت جوانان و بانوان در حوزه‌های مرتبط این اداره کل بیشتر استفاده شود و فضا برای فعالیت گسترده سمن‌ها مهیا شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401010803418
  • خبرنگار :