حضور کارکنان از چه زمانی ۸ ساعته می شود؟

با وجود اعلام ستاد ملی کرونا درباره بازگشت ساعت کاری ادارات به شرایط پیش از اوج گیری کرونا، تا زمانی که سازمان اداری و استخدامی ابلاغی به دستگاه‌های اجرایی نداشته باشد فعلا همان هفت ساعت پابرجاست. این در حالی است که احتمالا ابلاغ بعد از ماه مبارک رمضان انجام شود.

به گزارش ایسنا، امروز(شنبه) ستاد ملی کرونا مصوب کرد که ساعت کاری ادارات به شرایط پیش از اوج گیری بیماری کرونا برگردد.

در این رابطه باید یادآور شد که در حال حاضر ساعت کاری کارکنان براساس مصوبات قبلی و ابلاغیه سازمان اداری و استخدامی هفت ساعت است و با برگشت به روال عادی هشت ساعت خواهد شد ولی این مصوبه ستاد ملی کرونا جهت اجرا در دستگاه‌های اجرایی باید از سوی سازمان اداری و استخدامی به آنها ابلاغ شود.

پیگیری‌های ایسنا نشان می‌دهد که هنوز ابلاغیه‌ای به دستگاه‌های اجرایی اعلام نشده و براین اساس همچنان ساعت کاری هفت ساعت خواهد بود. در عین حال این موضوع مطرح است که  با توجه به همزمانی شروع فعالیت دستگاه‌های اجرایی در سال جدید با ماه مبارک رمضان که معمولا با تغییر در ساعت کاری کارکنان همراه است، فعلا ابلاغ هشت ساعت حضور کارکنان به دستگاه‌های اجرایی انجام نشده و بعد از ماه رمضان حضور کارکنان به روال قبلی برگردد.

جریان کاهش ساعت کاری کارکنان از اسفندماه سال ۱۳۹۸ و با اوج گیری شیوع ویروس کرونا در ایران آغاز شد؛ به طوری که در مقطعی برخی سازمان‌ها از جمله بانک‌ها، ساعت کاری هشت تا ۱۳ و یا برای کارکنان هفت تا ۱۴ پیش‌بینی شد. بعد از آن در خردادماه سال ۱۳۹۹ عملا ساعت کاری کارکنان بین ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ یعنی در یک فاصله هفت ساعته تعریف شد و دستگاه‌ها مکلف بودند که محاسبات را بر مبنای همین ساعت برای کارکنان در نظر بگیرند و مابه‌التفاوت آن را پر کنند.

این روند ادامه داد و حتی در مهرماه امسال که به دنبال مصوبه ستاد ملی کرونا، سازمان اداری و استخدامی بخشنامه آبان‌ماه ۱۳۹۹ گذشته در مورد دورکاری کارکنان را لغو کرد همچنان ساعت کاری بین ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ همچنان پابرجا باقی ماند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401010602310
  • خبرنگار : 71467