یدالله موحد در دیدار با رهجویان مرکز کرامت سپاه وبهزیستی به درخواست های آنها رسیدگی و سپس موضوع تامین آب شرب مرکز کرامت سپاه را مورد بررسی قرار داد.
وی تاکید کرد: دستگاه های متولی بایستی طبق شیوه نامه و دستورالعمل بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین متجاهر به وظایف خود عمل نمایند درغیر اینصورت دادستانی به موضوع ترک فعل های احتمالی مسئولان رسیدگی خواهد نمود
وی افزود: توانمندسازی بهبود یافتگان از اعتیاد بویژه معتادان متجاهر و اشتغالزایی برای آنان نقش مهمی در اثربخشی برنامه های پیشگیری و مقابله با اعتیاد به مواد مخدر دارد
نماینده عالی قوه قضاییه دراستان کرمان خاطرنشان کرد: دستگاههای ذیربط باید برای افرادی که در مسیر اصلاح و ترک اعتیاد قرار میگیرند مشوقهایی از جمله تسهیلات کمبهره به منظور ایجاد اشتغال و کارآفرینی با هدف رسیدن به زندگی بهتر در نظر بگیرند.
موحد اضافه کرد: ساماندهی معتادان و به خصوص معتادان متجاهر فقط به انتقال آنها به کمپهای ترک اعتیاد خلاصه نمیشود، ترک اعتیاد بدون توانمندسازی و اشتغال، موجب بازگشت دوباره آنان به اعتیاد است.
وی از برگزاری دوره های طرح آموزش سبک زندگی اسلامی ایرانی "مهاجر" ویژه معتادان متجاهر مستقر در مراکز درمان اجباری (ماده ۱۶) به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان خبر داد و گفت: همزمان با این دوره ها، دورههای "مهرانه" ویژه خانواده معتادان بهبود یافته با حضور اساتید حوزه درمان اعتیاد استان برگزار می شود.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان اظهارداشت: در سال گذشته ۶ دوره مهاجر در کمپ بهزیستی، ۳دوره درکمپ کرامت، ۱دوره در کمپ ماده ۱۶ شهرستان بم برگزار شده است.
موحد با بیان این مطلب که تقریبا ۲۰۴ معتاد بهبودیافته در دوره های مهاجر شرکت کرده اند، عنوان کرد: ۶دوره مهرانه نیز برای خانواده های معتادین متجاهر به تعداد قریب ۴۰ نفر برگزار شده است.
شایان ذکر است این بازدید با همراهی رییس حفاظت و اطلاعات دادگستری کل استان کرمان انجام شد. بازدیدها از مراکز اقامتی، نگهداری و درمان اعتیاد موضوع ماده ۱۶ در راستای حفظ و صیانت از حقوق شهروندی مددجویان و رهجویان این مراکز انجام شده است.
انتهای پیام