سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد؛

توسعه تعاونی های دانش بنیان در سیستان و بلوچستان

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: یکی از برنامه های مهم این اداره کل در سال ۱۴۰۱، توسعه فعالیت شرکت های تعاونی دانش بنیان متناسب با ظرفیت های منطقه ای خواهد بود.

به گزارش ایسنا؛ حامد آرامش با تبریک نوروز ۱۴۰۱ افزود: تولید همواره یکی از رویکردهای اساسی در مسیر توسعه و بهبود اقتصاد و استقلال کشور محسوب می‌شود، به همین دلیل در چند سال اخیر تاکید و رویکرد منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری ها، توجه خاص و ویژه به عنوان «تولید» است.

وی اظهار داشت: رهبر انقلاب معیار قرار دادن تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین را موجب حرکت رو به جلو و محسوس در همه اهداف اقتصادی دانستند، بنابر این شرکت های دانش بنیان به خوبی می توانند با تحقیق و مطالعه تولید را به رونق برسانند و اشتغال پایدار ایجاد کنند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بیان کرد: تعاون بعنوان نماد اقتصاد مردم محور میتواند در شکل دهی ایده و خلاقیت های فعالان حوزه دانش بنیان مورد توجه قرار گیرد.

آرامش گفت: هم اینک ده شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان در گرایش های مختلف فعالیت می کنند و برنامه و رویکرد اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در سال جاری، تقویت و توسعه این شرکت های تعاونی متناسب با ظرفیت هر منطقه است.

وی یادآور شد: استان دارای ظرفیت های نهفته فراوان است که با کمک شرکت های دانش بنیان می شود این ظرفیت ها را به تولید و اشتغال پایدار رساند.

دبیر کارگروه تخصصی اشتغال استان با بیان اینکه یکی از این ظرفیت های مهم، گیاهان دارویی است، اظهار داشت: با توجه به خشکسالی چندین ساله در سیستان و بلوچستان و همچنین وجود گونه های مختلف گیاهان دارویی بعنوان محصولی که آب بر نیست، علاقمندان، جوانان تحصیلکرده و افرادی که متقاضی کارآفرینی هستند می‌توانند تحقیق و توسعه در این حوزه را با محوریت تشکیل شرکت تعاونی مورد توجه قرار دهند.

آرامش افزود: معافیت از پرداخت مالیات و عوارض، حقوق گمرکی و سود بازرگانی و عوارض صادراتی به مدت ۱۵ سال بر اساس قانون حمایت از شرکتها و موسسات دانش بنیان، تامین بخشی از هزینه های تولید، عرضه یا به کارگیری نوآوری و فناوری با اعطای تسهیلات کم بهره و بدون بهره و اولویت استقرار واحدهای پژوهشی فناوری مهندسی و تولیدی شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان در محل پارک علم و فناوری، مراکز رشد ،مناطق ویژه اقتصادی و یا مناطق ویژه علم و فناوری از جمله مزیت های تشکیل شرکت های تعاونی دانش بنیان است.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: ایجاد مراکز توسعه و نوآوری بخش تعاون، هماهنگی با ارگانهایی مانند پارک علم و فناوری، مراکز رشد دانشگاه و برگزاری نشست های فصلی برای ایجاد اشتغال از طریق حوزه دانش بنیان با نگاهی به اعتبارات مشخص سال ۱۴۰۱ نیز در دستور کار این اداره کل قرار داد.

آرامش بیان کرد: شرکتهای دانش بنیان با توجه به ظرفیتهای خود و آمیختگی و انتقال دانش و پژوهش به کسب وکارهای محلی و تولیدی باعث ارتقا و عمومی کردن دانش فنی در جامعه می شوند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401010300937
  • خبرنگار :

برچسب‌ها