بهره مندی بیش از 6000 نفر از خدمات طرح «راهنمای مسافران نوروزی» در سیستان و بلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان وبلوچستان با اشاره به اجرای طرح «راهنمایی مسافران نوروزی» همزمان با عید نوروز اظهار کرد: از تاریخ شروع این طرح تا کنون ۳۸ نفر از اعضای جوان و داوطلب به ۶۱۰۳ نفر مسافرین و مهمانان نوروزی خدمات ارائه نموده اند .

به گزارش ایسنا- علیرضا میر بهاءالدین افزود: این خدمات شامل؛ بهره مندی ۲۱۱۱ نفر از ایستگاههای ایمنی و سلامت سفر؛  ۱۱۱۳ نفر از آموزشهای مهارتی و خدمات امداد و کمکهای اولیه تیم های سحاب ، بهره مندی۱۵۰ نفر از کودکان از فضاهای دوستدار کودک، راهنمایی ۱۲۸۰ نفر از مسافرین به مناطق ایمن، فرهنگی و گردشگری، دعوت ۲۳۰ نفر به پویش چلچراغ و یادواره رفیق خوشبخت ما است .

میربهاء الدین اضافه کرد: وجود خیمه های نماز در مجاورت پست های نوروزی نیز از دیگر خدمات ارائه شده در طرح فوق می باشد . همچنین دعوت به مشارکت ۶۵۹ نفر از مراجعین به پویش بهرفت از دیگر اقدامات  این طرح است .

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان در پایان  هدف از اجرای طرح را مشارکت اعضا در فعالیت های بشردوستانه و نهادینه سازی حس مسئولیت پذیری اجتماعی و ارتقاء ایمنی و سلامت هم نوعان و هموطنان در سفرهای نوروزی و تأمین نشاط جمعی عنوان کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401010300926
  • خبرنگار :

برچسب‌ها