جمع‌آوری 900 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در رفسنجان

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: در راستای اجرای طرح سلامت نوروزی در رفسنجان و انار، تاکنون 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی تعطیل و پلمپ شده‌اند.

مجید رنجبرکاظمی در این خصوص بیان کرد: طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط و تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و مراکز و اماکن بین راهی و  شبکه‌های آبرسانی با اولویت مدیریت بیماری کرونا در نوروز ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه طرح سلامت نوروزی از 25 اسفند آغاز شده است، افزود: نظارت‌های بهداشتی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری کرونا و سایر بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدهای گروه‌های نظارتی نحوه اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی و مسایل بهداشت محیطی نظیر بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و ساختمان در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی به ویژه مراکز و اماکن حساس در ایام نوروز ارزیابی می‌شود.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان خاطرنشان کرد: در طی 906  بازدید کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی از فعالیت های اماکن عمومی و اصناف شهرستان رفسنجان در راستای طرح سلامت نوروزی از 25  اسفند تا اول فروردین، تاکنون تعداد 5 واحد صنفی به علت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمپ و ۹۲۶ کیلوگرم ماده غذایی فاسد از مراکز توزیع و طبخ مواد خوراکی و آشامیدنی جمع آوری شده است.

رنجبرکاظمی توصیه کرد: ضمن انجام کامل واکسیناسیون، شیوه نامه‌های بهداشتی نظیر فاصله گذاری اجتماعی، استفاده مستمر از ماسک در اماکن عمومی به ویژه در فضاهای بسته، ضدعفونی دست و گندزدایی محیط و سطوح مشترک، کنترل تهویه مناسب در محیط‌های بسته را به طور کامل رعایت کنند.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اضافه کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می ­توانند شکایات خود را از طریق سامانه نظارت و مدیریت ارتباطات مردمی با شماره ۱۹۰ مطرح و کد پیگیری دریافت کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ فروردین ۱۴۰۱ / ۲۳:۰۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401010100377
  • خبرنگار : 50188