مهم ترین مولفه بنیاد خیرین حوزه علمیه قم، حمایت مادی با پیوست فرهنگی است

مدیرعامل بنیاد خیرین حوزه علمیه قم بیان کرد: مهم ترین نکته ای که استفاده از ظرفیت بنیاد خیرین برای دغدغه مندان دارد غالبا با یک پیوست فرهنگی همراه است که  کسی که در حال حاضر در شرایط محرومیت به سر می برد دیدش نسبت به نظام اسلامی و نسبت به مذهب تشیع عوض می شود.

حسین فخر روحانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که در خصوص تشریح فعالیت های بنیاد خیرین حوزه علمیه برگزار شد، گفت: این بنیاد تنها نهاد خیریه رسمی تحت اشراف مرکز مدیریت حوزه های علمیه و تحت اشراف آیت الله اعرافی است.
وی افزود: نقطه تمایز بنیاد با سایر مراکز خیریه در این است که مسؤلین این بنیاد به نیاز های جاری حوزه اشراف دارند و کمک های خیرین را به نیاز های واقعی حوزه صرف می کنند.
مدیرعامل بنیاد خیرین حوزه علمیه قم تصریح کرد: بسیاری از خیریه ها برای حوزه فعالیت می کنند اما اولویت های حوزه برای آن ها مهم نیست؛ برای مثال برای حوزه علمیه احداث ساختمان جدید نیاز نیست و اهمیت چندانی ندارد اما ساخته می شود.
فخر روحانی خاطر نشان کرد: آیت الله اعرافی بر تمام عملکرد این بنیاد نظارت دارند و حتی به عنوان صاحب امضا در این خیریه حضور دارند.
 وی ادامه داد:عمده فعالیت این بنیاد مربوط به حمایت های بلاعوض از طلاب است و با توجه به مشکلات معیشتی که طلاب دارند به این نتیجه رسیدیم که وام های قرض الحسنه مشکلی را حل نمی کند از همین رو به کمک های بلاعوض روی آوردیم.
مدیرعامل بنیاد خیرین حوزه علمیه قم با اشاره به سیل ویرانگری که در این سه ماه در سه استان جنوب شرق ایجاد شد، افزود: مدیریت حوزه علمیه هرمزگان از آیت الله اعرافی درخواست کمک کرد و اولین محموله کمک های حوزه های علمیه به مناطق سیل زده ارسال شد.
وی گفت:این کمک ها از طریق روحانیونی که در استان هستند به دست آسیب زدگان از سیل رسید و شاهد برکات زیادی بودیم.
فخر روحانی بیان کرد: مهم ترین نکته ای که استفاده از ظرفیت بنیاد خیرین برای دغدغه مندان دارد غالبا با یک پیوست فرهنگی همراه است که  کسی که در حال حاضر در شرایط محرومیت به سر می برد دیدش نسبت به نظام اسلامی و نسبت به مذهب تشیع عوض می شود.

مدیرعامل بنیاد خیرین حوزه علمیه قم عنوان کرد: در این سه ماه ایام فاطمیه که 110 مبلغ از ظرفیت خیرین به مناطق محروم اعزام شدند؛ دو شهید در مدرسه فاطمی تدفین شدند که جمعیت با شکوهی این شهدا را تشییع کردند که بنیاد خیرین نیز بخشی از هزینه های اطعام را بر عهده داشت.
وی همچنین ادامه داد:حمایت از گروه های تبلیغی از سوی بنیاد انجام گرفت و 450 نفر از همسران مبلغین برتر تجلیل شد.
فخر حسینی تصریح کرد: غالب درخواست هایی که به بنیاد خیرین ارجاع می شود مربوط به مسکن طلاب است و لازم بود یک خیر ماندگار رقم بخورد.
مدیرعامل بنیاد خیرین حوزه علمیه قم گفت: خیرین به ذبح و قربانی اهمیتی ویژه می دهند که ما نیز توانستیم مجموع  رقم 3 میلیارد تومان گوشت گرم جذب کنیم.
فخر روحانی اظهار کرد: آیین نامه خدمات متقابل از خیرین نیز در اولین جلسه هیأت مدیریه به تصویب می رسد و در اختیار مخاطبین قرار خواهیم.
وی تاکید کرد: لزوما کمک های بنیاد خیرین به طلاب نمی رسد از عموم افراد جامعه نیز حمایت می شود و خیرین حوزه نیز با حوزه مرتبط هستند و حوزه را به عنوان مقصد خود انتخاب کردند و حوزه بر اساس آنچه تشخیص می دهد بر آن اساس هزینه می کند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۰:۳۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1400122318740
  • خبرنگار :

برچسب‌ها