عباس خسروانی ۲۲ اسفندماه ۱۴۰۰ در نشست مطبوعاتی شورای شهر با بیان اینکه فقط خدا می داند که چه چیزی را از شورا و مدیریت شهری قبل تحویل گرفتیم و این امر کار کردن را بسیار دشوار کرده است، اظهار کرد: اراک همه چیز دارد، الا یک مدیریت خوب و جهادی کارشناسی شده.
وی رسیدگی به مسئله درآمدهای شهر اراک را یکی از مباحث مغفول مانده دانست و گفت: صنایع از هوا، آب و ... این شهر استفاده می کنند اما عوارضی پرداخت نمی کنند، در این راستا باید سهم یک درصد فروش سالانه را به حساب شهرداری واریز کنند و یک در هزار سود سالانه را نیز باید پرداخت کنند که تا امروز نیز مبلغ خوبی در این راستا دریافت شده است، اما ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده بسیار ناچیز است و لازم است که از شورا برای احقاق حقوق شهروندان حمایت شود.
خسروانی با تاکید بر اینکه باید صنایع آلاینده به صورت شفاف به مردم معرفی شوند ولی با وجود پیگیری ها و نامه نگاری های انجام شده هنوز پاسخی دریافت نکرده ایم، گفت: طی سال های اخیر حتی یک ریال بابت تخلفات رانندگی به شهرداری داده نشده است در حالی که مبالغ خوبی از مردم دریافت شد که به شهرداری اختصاص نیافت.
وی اضافه کرد: بخش عمده ای از فاضلاب به سمت تالاب میقان می رود در حالی که آلودگی محیط زیست در این منطقه رقم بخورد. شورا سهم ۲۵۰ لیتری پساب فاضلاب را پیگیری کرد که این پساب صرف آبیاری فضای سبز می شود، همچنین اراضی خریداری شده برای ارامستان نیز با پیگیری شورای ششم به سازمان آرامستان اختصاص یافت و این مهم باعث شد که متوفیان در خیابان و معابر آرامستان دفن نشوند و امیدواریم بتوانیم مابقی اراضی آرامستان را نیز تحویل بگیریم.
سخنگوی شورای شهر اراک با اشاره به اینکه شورا به دنبال نمایش و روبان بریدن نیست بر همین اساس هیچ پروژه جدیدی در بودجه سال آتی تعریف نشد، گفت: مرکز پژوهش های شورای شهر در شورای ششم احیا شد. ۲۳ میلیارد تومان بودجه بابت ۳۰ پروژه مطالعاتی اختصاص یافته است تا پروژه ها با پیوست های مطالعاتی کلنگ زنی شوند، همچنین ۱۵ ایده به مرکز راه یافت و برای ساماندهی و حفظ بازار اراک نیز سه میلیارد تومان اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: بازار تاریخی اراک در حال تخریب است. سال گذشته ۴ میلیارد تومان در این حوزه اختصاص یافت که یک ریال هم جذب نشد، نکته مهم ورود دستگاه های مرتبط از جمله میراث فرهنگی، اوقاف و ... به میدان است تا بتوان بازار را حفظ کرد، همچنین برای مناسب سازی معابر برای معلولین ۱۳.۵ میلیارد تومان اعتبار در بودجه ۱۴۰۱ پیش بینی شده است و باید برای تحقق این امر مطالبه گری داشت.
خسروانی، انعکاس مصوبات شورا، خزانه داری شهرداری، کمیته تخصیص در سامانه عیان و الزام به منظور حرکت به سیستم حسابرسی تعهدی را از جمله اقدامات مهم شورا در شش ماهه اخیر دانست و گفت: در سال های اخیر حسابرسی شهرداری اراک مردود بوده است و قطعا شورا این مسئله را حل خواهد کرد.
وی در خصوص پروژه مسکن ۸۱۰۰ واحدی اراک گفت: این پروژه براساس کدام مطالعه انجام شده است؟ ما اصرار داریم که قطعا به سود مردم نیست هرچند که عملیات اجرایی آن آغاز شده است و امیدواریم که پس از اتمام کار با چالش روبرو نشویم.
خسروانی با بیان اینکه شورا تا امروز زیر بار زور نرفته است و امیدواریم بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم، تاکید کرد: شورای ششم به صورت جهادی پای کار است و امیدواریم که شهرداری به شکل جهادی پای کار باشد. اگر شهرداری به صورت جهادی وارد نشود قطعا لنگ می زنیم، بر این اساس باید تغییر رویکرد انجام گیرد. هزینه های جاری شهرداری در سال آتی ۲۸ درصد خواهد بود و قطعا این اتفاق افتخاری برای شورای ششم است.
وی با تاکید بر اینکه شورا وعده کرده است که به مباحث اجرایی دخالت نکند، گفت: اینکه برخی از افراد هنوز در برخی مناصب هستند و کار کُند پیش می رود و حتی برخی سازمان ها مانند سازمان عمران شهرداری در واقع غیر فعال است، به شورا ارتباطی ندارد، چراکه موظفیم در اجرا دخالت نکنیم و این شرایط صرفا به شهردار بازمی گردد. هرچند که تذکرات لازم به شهردار داده شده است. شهرداری که کارخانه آسفالت داشته امروز در حال خرید آسفالت است، هرچند که شورا محکم ایستاده و اجازه خرید آسفالت را نمی دهد و شهرداری باید خودش آسفالت را تامین کند.
سخنگوی شورای شهر اراک افزود: شورا تعهد کرده است که کار غلط انجام ندهد و با مردم ارتباط داشته باشد. اگر مردم مطالبه گر باشند قطعا می توانیم موفق باشیم.
وی تصریح کرد: سهم فضای سبز اراک در بودجه سال آتی دو برابر شده است، اما برای تحقق آن نیازمند کار جهادی هستیم.
انتهای پیام