از دیدار مشاور صندوق اعتباری هنر با خانواده دو هنرمند تا انتشار "داستان عکس"

یک فراخوان در جهت حمایت از تولید بهترین فیلم‌نامه های کوتاه و داستانی، دیدار مشاور صندوق اعتباری هنر با خانواده مهرآوران و بهمنی، یک اطلاعیه درباره تئاتر مقاومت، داستان عکس فردا اکران آنلاین می‌شود.

رویداد حمایت از تولید بهترین‌های فیلمنامه‌های کوتاه داستانی ، مستند و انیمیشن برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، این رویداد فرهنگی توسط گروه هنری «پرستیژ» به مدیریت ارسلان کرباسچیان با همکاری پلتفرم «ودیو» به مدیریت پویان صدقی با هدف حمایت از تولید فیلم‌ کوتاه و استعدادهای درخشان در این زمینه برگزار می‌شود. 
علاقه‌مندان میتوانند از ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ با مراجعه به سایت «ودیو» برای کسب اطلاعات بیشتر و جهت ثبت نام در این رویداد فرهنگی اقدام کنند.

دیدار مشاور صندوع اعتباری هنر با خانواده مهرآوران و بهمنی 

حسینی پور، مشاور صندوق اعتباری هنر در این دیدار ضمن تبریک سال نو به اعضای خانواده مهرآوران، با اظهار تاسف از فقدان چهره‌های فرهنگی و هنری در ایام شیوع کرونا، از عزت اله مهرآوران  به عنوان هنرمندی توانا و محبوب یاد کرد و گفت: مرحوم مهرآوران از هنرمندان خوشنام در میان طیف های مختلف مردم بود که نام و یاد او از خاطر مردم محو نخواهد شد.

کریمی معاون اعضا صندوق اعتباری هنر نیز ضمن ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: مرحوم مهرآوران از چهره های محبوب و دوست داشتنی حوزه فرهنگ و هنر بود. قطعاً فقدان این هنرمند بزرگ برای شما بسیار سخت است.  افتخار بزرگی است که نامی نیک از ایشان برجای مانده است.


مدیران صندوق اعتباری هنر پس از دیدار با خانواده مهرآوران، به دیدار خانواده زنده یاد پروین بهمنی رفتند و یاد این هنرمند پیشکسوت عرصه موسیقی نواحی را گرامی داشتند.

حسینی پور در این دیدار با اشاره به نقش پروین بهمنی در احیای فرهنگ و موسیقی نواحی مختلف ایران بخصوص ایل قشقایی گفت: زنده یاد بهمنی سال ها با دل و جان در راه تداوم و توسعه موسیقی ایل قشقایی تلاش کرد و آثار ارزشمند این هنرمند در گنجینه تاریخ موسیقی کشور فراموش نمی شود.

معاون اعضا صندوق اعتباری هنر نیز در این دیدار گفت: مایه افتخار است که خانواده زنده یاد بهمنی نیز مانند ایشان در راه زنده نگه داشتن موسیقی نواحی تلاش می کنند. امیدواریم راه آنها تداوم داشته باشد.

مدیران صندوق اعتباری با اهدای هدایا و لوح تقدیر و گرامیداشت یاد و خاطره این هنرمندان از خانواده آنها تجلیل کرد.

عزت اله مهرآوران، بازیگر و کارگردان تئاتر، سینما و تلویزیون بود که در ۱۶ مهر ۱۴۰۰ به علت ابتلا به کرونا درگذشت. وی دارای نشان درجه ۱ هنری از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

پروین بهمنی بانوی پژوهشگر در حوزه موسیقی نواحی بود که سال‌های متمادی از عمر خود را صرف موسیقی قشقایی کرد و با تلاش بسیار سعی در حفظ و احیای موسیقی نواحی داشت. همچنین بهمنی دارای نشان درجه یک هنری بود.  وی ۲۹ مهر ۱۴۰۰ به دلیل مشکلات قلبی - ریوی درگذشت.

اطلاعیه روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح در خصوص جشنواره سراسری تئاتر مقاومت

روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح در خصوص زمان انتشار فراخوان و معرفی دبیر هجدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر مقاومت اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد فرهنگی روایت فتح متن اطلاعیه بدین شرح است: « باسمه‌تعالی
انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فتح از دهه 70 شمسی به‌عنوان مجری و یکی از سیاست‌گذاران اصلی جشنواره تئاتر دفاع مقدس، رسالت خود را در خصوص نشر و بسط فرهنگ ایثار و پایداری در عرصه هنر تئاتر ایفای نقش نموده است. این جشنواره دیرپا از سال 1372 به‌عنوان بستر و جایگاهی برای رشد و اعتلای هنرمندان متعهد انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جای خود را در میان اهالی تئاتر باز کرد و در زمرة مهم‌ترین جشنواره تئاتری کشوری قرار گرفت.
برگزاری دوازده دوره این جشنواره با عناوین یادواره و جشنواره تئاتر سراسری دفاع مقدس، موجبات رشد کمی و کیفی آثار با مضامین دفاع مقدس و زمینه‌سازی برای ظهور  چهره‌های بی‌شماری از هنرمندان دغدغه‌مند به آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی و انقلاب را فراهم آورد.
از سال 1390 و پس از دوره دوازدهم، بنا به تصمیم صحیح شورای سیاست‌گذاری وقت این جشنواره و با توجه به تحولات منطقه‌ای و ژئوپلتیک پیرامونی کشور و ضرورت تقویت جنبه‌های تبلیغاتی و عملیاتی جنگ فرهنگی، رویکرد این جشنواره در ابعادی وسیع‌تر و گسترده‌تر ذیل عنوان «تئاتر مقاومت» و با تولیت انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس بنیاد فرهنگی روایت فعالیت خود را پس از وقفه‌ای کوتاه‌مدت آغاز کرد.
برگزاری ادوار سیزدهم تا هفدهم این جشنواره طبق سیاست‌های کلان بنیاد فرهنگی روایت فتح در عرصه هنرهای نمایشی پایه‌گذاری و اجرا گردید و بر آنیم تا با توجه به ظرفیت‌های ایجادشده در سطح کشور و اشتیاق خیل عظیم هنرمندان هنرهای نمایشی در اقصی نقاط میهن اسلامی دوره هجدهم این جشنواره را در سطح کمی و کیفی بالاتری از ادوار قبلی برگزار نماییم.
ازاین‌رو مطابق با برنامه و زمان‌بندی از پیش تعیین‌شده مقرر گردیده تا پایان سال 1400 دبیر و فراخوان هجدهمین دوره جشنواره سراسری تئاتر مقاومت معرفی شود.
ذکر این نکته نیز ضروری است که عنوان رسمی این رویداد فرهنگی هنری، جشنواره سراسری تئاتر مقاومت می‌باشد و با جشنواره ملی فتح خرمشهر در حوزه سیاست‌گذاری، شکل اجرائی و اهداف تعیین‌شده کاملاً متفاوت است.

امیدواریم تا در سایه عنایات حضرت باری‌تعالی، هجدهمین دوره مهم‌ترین رویداد تئاتر انقلاب و دفاع مقدس به یکی از جریان سازترین و مؤثرترین رویدادهای تئاتری و هنرهای نمایشی کشور در سال 1401 بدل شود.»

«داستان عکس» به قسمت سوم رسید/ تصاویری از احمدرضا عابدزاده تا احمد شاملو

قسمت سوم مجموعه مستند «داستان عکس» به طراحی و کارگردانی مجتبی سعادت، فردا دوشنبه 23 اسفندماه ساعت ۱۷ در پلتفرم هاشور تماشایی می‌شود.

این مجموعه مستند که در چهار قسمت تولید شده است، داستان عکس‌های خاطره‌انگیز را از زبان عکاسان آن روایت می‌کند تا مخاطب با قصه‌های‌شان آشنا شود.

هر قسمت از «داستان عکس» قصه پنج عکاس در ژانرهای متفاوت را روایت می‌کند که در قسمت سوم با بهرام محمدی‌فرد و داستان عکس او از شهید مصطفی چمران، عباس ملکی و داستان عکس 17 شهریور، حسن شهسواری که روایت تصویر احمدرضا عابدزاده را بازگو می‌کند، ابراهیم حقیقی و داستان عکس او از احمد شاملو و در پایان سوسن معادلیان که با قصه عکس فریدون فروغی جلوی دوربین می‌رود، همراه می‌شویم.

همه قسمت‌های این مجموعه مستند، در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد داشت و برای تهیه بلیت می‌توانید به سایت هاشور مراجعه کنید.

عوامل «داستان عکس» عبارتند از طراح و کارگردان: مجتبی سعادت، مشاور و برنامه‌ریز: حسین خلج، دستیار کارگردان: محمد حسینی، تصویر: مجتبی سعادت، مدیر تولید: فرید پرویز، تیتراژ: معید سعادت، گرافیست: افرا شهروزی، مجری طرح: الناز پرویز، روابط عمومی: فروغ گشتیل.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۶:۴۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1400122217716
  • خبرنگار : 71219

برچسب‌ها