وزیر امور اقتصادی و دارایی:

فعالان اقتصادی پیگیر دستیابی به اهداف متعالی اقتصاد باشند

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: فعالان اقتصادی باید با عزمی راسخ به انجام اقدامات لازم در عرصه‌های گوناگون پرداخته و پیگیر دستیابی به اهداف متعالی اقتصاد باشند. همچنین مدیران استانی باید به بهترین شکل ممکن به انجام وظایف خود بپردازند.

سیداحسان خاندوزی امشب، ۱۹ اسفند ماه، در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصاد و دارایی خراسان‌ رضوی که در اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان برگزار شد، اظهار کرد: با اعمال تفویض اختیارات این توقع وجود دارد که روند فعالیت مسئولان ذی‌ربط نیز با استفاده از ظرفیت موجود افزایش یافته و در حداقل زمان ممکن شاهد تحقق یافتن اهداف اقتصادی‌ در کشور باشیم.  

وی افزود: ما می‌توانیم در کمترین زمان بیشترین بهره‌وری را از اقتصاد داشته باشیم و همچنین از طرفی آمار فساد را روز به روز کاهش دهیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۲۳:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1400121915569
  • خبرنگار :