سرپرست ستاد اجرایی فرمان امام:

میزان مصرف داروهای شیمیایی در ایران بالا است

امروز دنیا به سمت مصرف گیاهان دارویی پیش می‌رود و در کشورهای پیشرفته نسبت مصرف داروهای گیاهی به شیمیایی ۶۰ به ۴۰ است ولی در کشور ما هنوز مصرف داروهای شیمیایی بالاست.

به گزارش ایسنا، عارف نوروزی در آیین کاشت نهال در شهرک دارویی برکت شهرستان ساوجبلاغ و بهره برداری از ۹۷۵ طرح منابع طبیعی سراسر کشور که با مرکزیت البرز به صورت وبیناری برگزار شد، با بیان اینکه در این چند سال شاهد ویرانی زندگی مردم در مخاطراتی چون سیل بوده‌ایم، اظهار کرد: طی چند سال اخیر بیش از ۵۰ هزار اثاث خانه و  ۳۰ هزار رأس احشام در مخاطراتی مثل سیل از بین رفته است.

وی با بیان اینکه خسارت‌های ناشی از سیل بسیار سنگین است، تصریح کرد: لازم است مجلس و مسئولان تدابیری اتخاذ کنند که کار از اساس درست شود و آبخیزداری اقدامی اساسی برای مواجهه با سیل است. این مسئول اضافه کرد: تجربه نشان داده در جایی که طرح آبخیزداری اجرا شده، در پایین دست خسارت بسیار ناچیز بود ولی در جایی که طرح های آبخیزداری اجرا نشده، خسارات ها وحشتناک بوده است.
به گفته نوروزی؛ ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در حوزه‌های مختلف با تکیه به مردم فعالیت می‌کند و حدود ۷۰۰۰ گروه جهادی و ۵۰۰۰ خیریه در مساجد با ستاد کار می‌کنند.

وی اضافه کرد: در صورت تامین منابع، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگل‌ها با استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی می‌توانیم این درد ویرانگر خانمان‌سوز را علاج کنیم و بدون شک اگر آبخیزداری اتفاق بیفتد، خسارت ها کم می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیش از این در حدود ۲۰۰۰  هکتار از منابع طبیعی در تهران، خوزستان، ایلام و ملارد با هماهنگی سازمان منابع طبیعی پوشش گیاهی ایجاد کرده‌ایم، اظهارکرد:  آمادگی تامین ۱۰۰ دمنده مهار حریق را برای سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری داریم.

وی با بیان اینکه شهرک دارویی برکت در آستانه منطقه ویژه شدن است، گفت: ظرفیت بسیار خوبی در این شهرک ایجاد کرده‌ایم و کشورهای دیگر دوست دارند چنین تمرکزی را برای ساخت دارو با چنین امکانات زیر ساختی ایجاد کنند. این مسئول اضافه کرد: داروهای تولیدی در این شهرک هم برای مصرف کشور تولید شده و هم به کشورهای دیگر صادر می شوند. همچنین سرمایه گذاری های سنگینی در زمینه انواع واکسن و داروهای‌های تک انجام شده است.

وی با بیان اینکه ۳۰ هکتار درختکاری داخل شهرک انجام شده که ۲۰ هکتار آن درختان مثمر هستند، گفت: موزه گیاهان دارویی و خزانه پرورش انواع گیاهان دارویی هم ایجاد و تشکیلات تولید عصاره نیز راه‌ اندازی شده است.


انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400121915383
  • خبرنگار :