علی نصیری در گفتوگو با ایسنا درباره برگزاری دومین تمرین امداد هوایی شهر تهران در زمان بحران اظهارکرد: وقوع زلزله ای با بزرگی بیش از 6.5 ریشتر در تهران دور از انتظار نیست و از این رو تمام دستگاه های امدادی و خدماتی باید برای چنین روزی و انجام عملیات امدادی در آن آمادگی لازم را داشته باشند. این تمرین نیز بر اساس سناریو یک زلزله 6.5 ریشتری انجام شده و عنوان آن «تمرین مشترک امدادهوایی کلانشهر تهران با سناریوی بحران زلزله» است که در روز یکشنبه هفته پیش رو، برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: در صورت وقوع زلزله ای با بزرگی 6.5 ریشتر در شهر تهران با توجه به شرایط این شهر تقریبا عمده راه ها مسدود شده و از این روز استفاده از امکانات هوایی در امدادرسانی به مناطق زلزله زده اجتناب ناپذیر خواهد بود. به همین دلیل هم لازم است که هماهنگی میان دستگاه های مختلف ایجاد شود.
نصیری با بیان اینکه متولی این تمرین امداد هوایی سازمان پشگیری و مدیریت بحران شهر تهران است، گفت: سپاه، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و اورژانس، آتش نشانی و هلال احمر نیز در برگزاری این تمرین مشارکت دارند و از توان و امکانات لجستیکی و نیروی انسانی آنان نیز بهره گرفته خواهد شد.
سرپریست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به برگزاری اولین تمرین امدادهوایی در شهر تهران که سال گذشته و در همین ایام برگزار شد، گفت: امسال هم دومین مرحله از این تمرین را در همان زمان سال قبل اجرا خواهیم کرد و امیدواریم که نتایج آن منجر به هماهنگی و آمادگی بیشتر تمامی دستگاه های امدادی و خدماتی در زمان زلزله احتمالی تهران شود.
وی با بیان اینکه این تمرین در چند نقطه از تهران برگزار خواهد شد، گفت: محل های برگزاری این تمرین مختلف است اما با توجه به اینکه شاهد پرواز بالگردها و هواپیماها خواهیم بود، لازم است به مردم یادآوری کنم که از پروازهای انجام شده در این روز نگران نشوند.
به گفته وی، مرحله جدید از این تمرین شامل انتقال نیرو و تجهیزات، انتقال فرماندهان، انجام گشت های شناسایی هوایی، حمل و بارریزی اقلام امدادی به صورت حمل آویخته (اسلینگ) و باررریزی با چتر، انتقال مجروحین به پایگاه های هوایی جهت اعزام به دیگر شهرها، اطفاء حریق هوایی، تجهیز هواپیماهای بال ثابت به امکانات مراقبت های پزشکی حین پرواز جهت انتقال هوایی مجروحین، بارگیری خودروهای عملیاتی سازمان های امدادی در هواپیماهای باری، عملیات فرود از بالگرد (راپل) و عملیات پشتیبانی زمینی مرتبط است.
انتهای پیام