اپلیکیشن ترابال در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی اردبیل رونمایی شد

اپلیکیشن ترابال با محتوای چالش های پیش روی فوتبال رشد یافته در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی اردبیل رونمایی شد.

در آئینی که 18 اسفند در سالن رضازاده اردبیل برگزار شد، اپلیکیشن ترابال توسط سازندگان و طراحان آن معرفی و با حضور رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل، رئیس هیئت فوتبال و معاون فرهنگی و امورجوانان ورزش و جوانان اردبیل رونمایی و فعالیت خود را آغاز کرد.

دبیرمرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی اردبیل با اشاره به اینکه مرکز منش جهاد دانشگاهی اردبیل ظرفیت ممتاز ظهور و بروز خلاقیت ها و ایده های جوانان را فراهم کرده است، اظهار کرد: اپلیکیشن ترابال در منش استان اردبیل رشد یافته و شاهد رونمایی از این اپلیکیشن در اردبیل هستیم.

مهران محمدی خاطرنشان کرد: اپلیکیشن ترابال از بهمن ماه سال گذشته کار طراحی خود را آغاز کرده و با ارزیابی و جذب این تیم جوان، منش جهاد دانشگاهی از صفر تا 100 بهره برداری از این اپلیکیشن در کنار طراحان آن بود.

وی با اشاره به اینکه در سه فاز ترویج، نوآوری و شتابدهی منش اردبیل فعال است، گفت: 25 رویداد از بهمن ماه سال گذشته تا اواخر مهرماه امسال با مشارکت 865 نفر در قالب 1730 نفر ساعت و تعداد ۲۶ کارگاه آموزشی با حضور ۱۰۴۸ نفر در قالب ۲۰۹۶ نفر ساعت برگزار شد.

معاون فناوری مرکز رشد جهاد دانشگاهی اردبیل به برگزاری رویداد نیوزدی در جهاددانشگاهی اردبیل اشاره کرد و افزود: رویداد نیوزدی برای واحدهای فناوری که به مرحله‌ای از رشد رسیده‌اند و محصول آن‌ها در حال اخذ مجوزهای مرتبط می‌باشد برگزار می شود تا از ظرفیت رسانه‌ها و اصحاب خبر و فرهنگ برای معرفی محصولاتی که دانش بنیان و در برخی موارد دارویی و در حوزه گیاهان دارویی هستند، استفاده شود.

محمدی بیان کرد: در رویداد نیوزدی این هفته با رونمایی از اپلیکیشن ترابال که اپلیکیشن استعدادیابی و ترانسفر فوتبال می باشد، شاهد عملیاتی شدن ایده های جوانان خلاق در اردبیل هستیم که این رویداد در آینده نیز با رونمایی از یک محصول فناورانه برگزار خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود منش اردبیل را جزو واحدهای فعال کشور معرفی کرد و گفت: حمایت از واحدهای فناور در مرکز شتابدهی و نوآوری جهاد دانشگاهی در قالب بسته‌های تدوین شده صورت می‌گیرد تا بتوانیم به صاحبان ایده و فکر و اندیشه کمک‌های لازم را برای تبدیل ایده به محصول و خدمات داشته باشیم.

در این مراسم با رونمایی از اپلیکیشن ترابال از سازندگان و دست اندرکاران این پلتفرم با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تقدیر شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۱:۲۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400121914968
  • خبرنگار :