افتتاح بخش دندانپزشکی دیجیتال دانشکده دندانپزشکی تبریز

با حضوردکتر فرید اعلائی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر زهتاب فر، بنیانگذار دانشکده‌ی دندانپزشکی تبریز، بخش دندانپزشکی دیجیتال این دانشکده افتتاح شد.

دکتر عدیله شیرمحمدی، رئیس دانشکده‌ی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه، ۱۸ اسفند ماه، در آیین افتتاح بخش دندانپزشکی دیجیتال دانشکده دندانپزشکی تبریز اظهار کرد: دانشکده‌های تیپ یک، نیازمند راه‌اندازی بخش دندانپزشکی دیجیتال هستند که در این راستا دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی نیز همزمان با دانشگاه علوم پزشکی تبریز راه‌اندازی این واحد را آغاز کردند.

وی ادامه داد: این طرح بنابه دستور رئیس وقت دانشگاه، سال ۱۳۹۷ آغاز شد و ما ماموریت یافتیم تا این بخش را در دانشکده راه‌اندازی کنیم و پروپوزال اولیه‌ی آن نیز در همان سال تنظیم و به وزارت بهداشت ارسال شد تا علوم پزشکی تبریز به‌عنوان سانتر دندان پزشکی دیجیتال در شمالغرب کشور آن را راه‌اندازی کند.

وی در خصوص دلایل تأخیر راه‌اندازی این واحد نیز خاطرنشان کرد: تأخیر احداث این واحد به علت شیوع ویروس کرونا و مشکلات مالی شدید در تهیه‌ی تجهیزات و وسایل محافظتی که در دوران کرونا لازم داشتیم، به‌وجود آمده بود.

 شیرمحمدی یادآور شد: اواخر سال ۱۳۹۹ نیز با درخواست معاونت تخصصی و مدیر گروه ارتودنسی، دستگاه اسکنر تهیه شد و در نهایت در سال ۱۴۰۰ در اختیار دانشکده قرار گرفت و فضای مناسبی برای این بخش در نظر گرفته شد.

وی همچنین گفت: تمامی بخش‌ها می‌توانند از این تجهیزات استفاده کنند اما بخش‌های پروتز، رادیولوژی، ارتودنسی، ترمیمی، کودکان، تریو و جراحی عمده بخش‌هایی هستند که از آن استفاده خواهند کرد.

رئیس دانشکده‌ی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: با راه‌اندازی این واحد، استفاده از روش‌های سنتی کاهش یافته و به سمت مدرنیته پیش خواهیم رفت تا برخی هزینه‌ها کمتر شده و دقت عمل بیشتر می‌شود. 

وی تاکید کرد: در فاز دوم این پروژه نیز اساتید مورد نظر را بررسی خواهیم کرد که برای راه‌اندازی این بخش با کمک مدیران گروه‌های آموزشی و معاونین، برنامه‌های خود را تدوین می‌کنیم.

بخش دیجیتال دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گامی مهم برای ارائه خدمات مطلوب به بیماران

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این آیین گفت: بخش دیجیتالی دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز باعث می‌شود تا از روش‌های قدیمی برای تهیه‌ی پروتز استفاده نشود و بیمار نیز اذیت نمی‌شود و دندانی که استفاده خواهیم کرد، باکیفیت و با آناتومی طبیعی دندان سازگار خواهد بود.

دکتر فرید اعلایی ادامه داد: حدود پنج میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است که نیاز به تکمیل داشته و در آینده دستگاه‌های بیشتری وارد خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، وی در پایان یادآور شد: در آینده برنامه داریم تا برای دانشکده، ساختمان جدیدی احداث کنیم تا خدمات بیشتر و آموزش بهتری ارائه دهیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1400121814781
  • خبرنگار :