با پذیرش ۳۸۰ مقاله؛

دومین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی در اردبیل برگزار شد

دومین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی با پذیرش ۳۸۰ مقاله در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.

داود سیف‌زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ۱۸ اسفند در این همایش حضوری و مجازی گفت: آسیب‌های روانی در روزگار امروز، زندگی همه افراد را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه آسیب‌هایی مثل استرس و اضطراب به‌نوعی زندگی همه افراد را تهدید می‌کند، تصریح کرد: آسیب‌های روانی منجر به آسیب‌های اجتماعی در زندگی می‌شود.

سیف‌زاده با بیان اینکه باید به مقوله آسیب‌های روانی نگاه علمی داشته و از نگاه عوامانه و ساده‌انگاری دوری کنیم، تشریح کرد: ساده‌انگاری و پنهان‌کاری آمارها چالش‌های پیشروی درمان آسیب‌های اجتماعی است.

محمد نریمانی رئیس دومین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی و رئیس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: بیش از ۴۰۰ مقاله به این همایش ارسال شده بود که حدود ۳۸۰ مقاله پذیرفته شدند.

وی با بیان اینکه ۱۸ مقاله در ۳ پنل تخصصی ارائه خواهند شد، بیان کرد: مقالات برتر هم در مجله آسیب‌شناسی روانی منتشر خواهد شد.

نیلوفر میکائیلی عضو هیئت‌علمی دانشگاه محقق اردبیلی و سخنران کلیدی این همایش هم گفت: هر حادثه آسیب‌زا قابلیت تبدیل به تهدید را دارد اما در بطن خود می‌تواند ارزشمند هم باشد.

وی با بیان اینکه رشد پس از آسیب، با تغییرات مثبت روان‌شناختی در جنبه‌های فردی و اجتماعی همراه است، ادامه داد: احساس قدردانی بیشتر از زندگی، ارتباط مجدد با لذت‌های کوچک، ارزیابی مجدد ارزش‌ها و اولویت‌های شخصی، اتخاذ سبک زندگی سالم‌تر از اثرات مثبت کرونا بود.

سجاد بشرپور دبیر علمی دومین همایش ملی آسیب‌شناسی روانی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه محقق اردبیلی و سخنران کلیدی این همایش هم بیان کرد: اختلالات افسردگی بیشترین ناتوانی را برای افراد ایجاد می‌کند و پس از آن اختلالات اضطرابی و اختلالات مصرف مواد مخدر در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

وی اضافه کرد: آسیب‌پذیری ژنتیکی و روان‌شناختی برای ابتلای فرد به آسیب‌های اجتماعی عامل حتمی نیست اما زمانی که با استرس همراه باشد می‌تواند به انسان آسیب برساند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400121814650
  • خبرنگار : 50428