مجتبی ورمقانی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی که با حضور و اقامت مسافرین عزیز نوروزی توام می شود، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی بە عنوان یک ضرورت غیر قابل انکار می باشد که بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور و تقویم زمانی اجرای طرح بەصورت همزمان در کل کشور، اداره کل دامپزشکی استان کردستان نیز به منظور تامین امنیت غذایی هم استانیهای عزیز و در جهت ارج نهادن به حضور سبز مهمانان و مسافران این ایام در خطه اصالت و فرهنگ و سرزمین مجاهدتها و ایثارگریها، طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه، تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی از روز شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۶ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به مدت ۶۳ روز در دو نوبت کاری صبح و عصر با تمام توان به مرحله اجرا گذاشته میشود.
وی افزود جهت اجرای طرح، ۹۲ نفر از کارشناسان و بازرسان استان در قالب ۶۱ اکیپ، ساماندهی و هر روز ۵۸ نفر از بازرسان در قالب ۳۲ اکیپ، وظیفه نظارت بر مراکز یاد شده را در سطح استان بر عهده دارند و سایر پرسنل نیز بەصورت آماده باش میباشند تا در صورت نیاز در خدمت بهداشت عمومی و سلامت مردم شریف استان باشند.
ورمقانی به مردم توصیه کرد، فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ، تخم بلدرچین، ماهی و سایر فرآوردهها را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در هنگام خرید به تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مشخصات کامل تولید کننده و به مهر و برچسب نظارتی دامپزشکی توجه نمایند.
مدیر کل دامپزشکی استان کردستان از مردم شریف و عزیز کردستان و مسافران گرامی درخواست نمود موارد مشکوک و غیر بهداشتی را به شبکه های دامپزشکی شهرستانها به شماره تلفنهای ذیل و یا سامانه پیغام گیر شبانهروزی ۱۵۱۲ این اداره کل گزارش دهند.
سنندج ۳۳۱۷۹۸۸۰ – سقز ۳۶۲۲۲۶۰۵- بانه ۳۴۲۶۵۶۳۰- بیجار ۳۸۲۲۳۹۹۱- قروه ۳۵۲۲۲۱۶۵- دهگلان ۳۵۱۲۲۳۹۸- کامیاران ۳۵۵۲۲۱۴۵- دیواندره ۳۸۷۲۲۴۴۱- سروآباد ۳۴۸۲۳۶۷۴- مریوان ۳۴۵۲۱۴۲۶
انتهای پیام