اصغر پورباطنی در گفتوگو با ایسنا درباره وضعیت بازار در آستانه شب عید، اظهار کرد: مردم در آستانه نوروز ناچار به خرید هستند، البته میزان خرید گوشت، به قدرت خرید مردم برمیگردد.
وی افزود: ممکن است برخی به دلیل نداشتن قدرت خرید کافی به جای گوشت بره، مرغ و یا گوشت گوساله بخرند، اما برخی که توان خرید بیشتری دارند حتی یک شقه گوشت هم خرید میکنند.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان تصریح کرد: هر چه قیمت گوشت افزایش مییابد، به تبع قدرت خرید مردم کاهش پیدا میکند، البته اکنون جهاد کشاورزی به دنبال کنترل بازار است.
وی درباره قیمت دستوری ۱۵۵ هزار تومانی گوشت قرمز، گفت: البته نرخ گوشت قرمز بالاتر از این عدد است، بنابراین به فروشندگان اعلام کردهایم که بنا بر فاکتور خرید و سود خود گوشت را به مشتری عرضه کنند.
پورباطنی درباره اینکه اکنون قیمت گوشت در بازار کیلویی ۲۰۰ هزار تومان است، گفت: در حال حاضر قیمت گوشت معمولی بین ۱۵۵ تا ۱۶۰ هزار تومان است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر قیمت گوشت بره درجه یک ۱۶۰ هزار تومان، بره درجه دو حدود ۱۲۰ هزار تومان، گوساله بدون استخوان ۱۶۵ هزار تومان، گوشت شتر نیز با توجه به نرخ ارز و همچنین نوع داخلی، پاکستانی، ... متفاوت است که با کوهان حدود ۱۷۰ هزار تومان و بدون کوهان ۲۰۰ هزار تومان به بالا خرید و فروش میشود.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان گفت: پیشبینی بازار گوشت قرمز و قیمت این محصول امکانپذیر نیست و شرایط اقتصادی و عرضه و تقاصا، قیمت گوشت را مشخص میکند.
وی درباره کمبود گوشت قرمز در آستانه شب عید، اظهار کرد: اصفهان از نظر دام سنگین خودکفا است اما از نظر دام سبک حدود ۷۰ درصد نیاز آن از استانها و شهرهای همجوار همچون کردستان، ملایر، شیراز، تبریز و ... وارد میشود، البته ذائقه اصفهانیها دام سبک است.
انتهای پیام