آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در استان

عرضه دوره‌گردی فرآورده‌های خام دامی از مهمترین تهدیدات بهداشتی در خراسان شمالی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در این استان خبر داد.

دکتر علی اکبر دلیر صحرایی در نشست خبری که ۱۶ اسفندماه برگزار شد، اظهار کرد: این طرح از ۱۵ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد یافت.

وی افزود: این طرح با هدف شدت نظارت ها و ایجاد بستری سالم و امن برای تولید و توزیع فرآورده های خام دامی صورت می گیرد.

دکتر دلیرصحرایی ادامه داد: در راستای اجرای این طرح تلفن ۱۵۱۲ به صورت شبانه روزی آماده و دریافت شکایت های مردمی است.

وی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح اکیپ های ثابت و سیار نیز تشکیل شده اند، گفت: این گروه ها نظارت های لازم را بر مراکزی همچون رستوران های داخل شهر و برون شهری، قصابی و... خواهند داشت.

این مقام مسئول در ادامه با تاکید بر اینکه عرضه دوره گردی فرآورده های خام دامی یکی از مهمترین تهدیدات بهداشتی در این استان است، تاکید کرد: مردم به هیچ عنوان فرآورده های خام دامی را از دوره گردها خریداری نکنند و خرید این فرآورده ها را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی انجام دهند.

وی تصریح کرد: این اداره کل در این استان بستری را فراهم کرده است که همه فرآورده ها دارای نشانه هستند که افراد هنگام خرید به تاریخ تولید و توزیع آن ها توجه کنند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی خاطر نشان کرد: مردم از خرید گوشت از پیش چرخ شده و یا مرغ از پیش قطعه شده خودداری کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۷:۳۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400121612856
  • خبرنگار : 50046