اختتامیه نهمین کنگره مشترک سیستم‌های فازی و هوشمند ایران در مجتمع آموزش عالی بم برگزار شد

آیین اختتامیه نهمین کنگره مشترک سیستم‌های فازی و هوشمند ایران در مجتمع آموزش عالی بم به صورت مجازی برگزار شد.

محمدعلی نورالهی رئیس مجتمع در این آیین ضمن عرض تبریک حلول ماه مبارک شعبان گفت: امیدوارم که این کنگره که آغازش با عید مبعث و پایانش با حلول ماه مبارک شعبان تقارن پیدا کرده، دارای اثرات مفید برای شرکت کنندگان عزیز باشد، خدا را شاکرم که این کنگره به میزبانی مجتمع با حضور فعال پژوهشگران و اساتید عزیز برگزار گردید، امیدواریم توانسته باشیم انتظارات را برآورده و نقش کوچکی در جهت توسعه پژوهش های مبتنی بر فناوری در کشور ایفا کرده باشیم.
دکتر نورالهی در این آیین گفت: در برگزاری کنگره علاوه بر انجمن های سیستم های هوشمند و سیستم های فازی که متولیان برگزاری کنگره بودند، از حمایت های ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن‌های علمی مرتبط با موضوع کنگره،  پروفسور زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی  و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، استانداری کرمان، فرمانداری بم، مدیریت ارگ جدید و سایر ادارات شهرستان بم، دانشگاه های شهید باهنر کرمان، فردوسی مشهد، تحصیلات تکمیلی کرمان، مجتمع آموزش عالی زرند و سایر دانشگاه ها، شورای سیاستگذاری کنگره، دبیران علمی و اجرای  کنگره، اعضای کمیته اجرایی، اعضای کمیته علمی و داوران گرامی که شبانه روز در برگزاری هرچه پربارتر کنگره تلاش کردند، برخوردار بودیم از آنها تقدیر و تشکر می کنم.
محمدمهدی زاهدی رئیس انجمن سیستم های فازی و سیستم های هوشمند و نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در این آیین ضمن عرض سلام و تبریک حلول ماه مبارک شعبان و تقدیر و تشکر از مجتمع آموزش عالی بم و کلیه افرادی که در برگزاری کنگره نقش داشتند گفت: جمهوری اسلامی ایران در ده سال گذشته بعد از کشور چین و هند رتبه سوم در تولید مقالات در حوزه سیستم های فازی را کسب نموده است و این در حالی است که امریکا رتبه چهارم را دارد. 
وی افزود: ضمن اینکه کشور ما یک درصد جمعیت جهان را دارد اما در سال 2021 موفق شده که 13 درصد تولید مقالات در حوزه سیستم های فازی را به خود اختصاص دهد. این درحالی است که تولید مقالات در همه زمینه های علمی کشورمان 2 درصد است بنابراین نقش نظریه سیستم های فازی در تولید علم و مقاله معتبر علمی برای ارتقاء جایگاه علمی کشورمان در منطقه و جهان بسیار موثر است.
زاهدی با بیان اینکه محبوبیت بکارگیری منطق و نظریه سیستم های فازی در بین دانشمندان و محققین کشورمان رو به افزایش بوده است گفت: آنچه امروز منطق فازی و سیستم های هوشمند را بعد از سالها هنوز در جاذبه تحقیقاتی و محبوب علمی و پژوهشی قرار داده است، عجین بودن آن با نیازهای روز جامعه، ذهن بشر و همچنین کارکردهای آن در حوزه های مختلف مرتبط با زندگی بشر می باشد، اما باید اذعان داشت محققین کشور ما کمتر به جنبه های کاربردی آن پرداختند.
پروفسور زاهدی افزود: بایستی به گونه ای در نظام علم و فناوری کشور برنامه ریزی کرد که موجبات جاذبه های پژوهشی- کاربردی و رفع نیازهای کشور بر اساس سیستم های فازی و هوشمند فراهم آید. در ادامه ایشان پیشنهاد تشکیل ستاد علم و فناوری سیستم های فازی و هوشمند را همانند سایر ستادهای علمی ذیل معاونت محترم علم و فناوری ریاست جمهوری را داد. 
در پایان این کنگره، توسط انجمن سیستم‌های فازی، رساله خانم نرگس اخلاقی با راهنمایی دکتر رجبعلی برزویی و پایان نامه خانم فاطمه کارآزما با راهنمایی دکتر رجبعلی برزویی، به عنوان رساله و پایان نامه برتر در حوزه سیستم‌های فازی انتخاب و از آنها تقدیر به عمل آمد. همچنین از مقاله‌های برتر ارائه شده در کنگره در حوزه های مختلف نیز تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۹:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1400121511902
  • خبرنگار : 50474