اسحاق ابراهیمی ۱۵ اسفند در حاشیه مراسم آغاز عملیات اجرایی کارگاه اشتغال زندانیان در مرودشت، گفت: با توجه به اولویت ۸۰ درصدی سازمان در خصوص اشتغال زندانیان، لازم است از ظرفیت های موجود استفاده شود تا اشتغال مدنظر سازمان تحقق یابد.
او اظهار کرد: اشتغالزایی پایدار با هدف درآمدزایی در زندانها مورد تأکید و از اولویتهای سازمان است و کارگاه اشتغال و حرفه آموزی در زندان برای این منظور راهاندازی میشود.
مدیرکل زندانهای فارس ادامه داد: با راهاندازی و بهره برداری از کارگاه اشتغال زندان مرودشت، بیش از ۱۲۰نفر از زندانیان میتوانند با کسب حرفه و جذب در مشاغل مورد علاقه، علاوه بر پرکردن اوقات فراغت شان و عادت کردن به زندگی اجتماعی، درآمدی نیز برای خود و خانوادههایشان داشته باشند.
ابراهیمی گفت: اساس کار اشتغال در زندانها، بازپروری است و زندانیان در زندان مرودشت میتوانند در رشتههای مختلف صنایع دستی، خیاطی، چرم دوزی آموزش بینند و پس از کسب مهارت در شغل مورد نظر مشغول شوند.
او ضمن قدردانی از خیرین مرودشتی که برای ساخت این سوله کارگاهی پیشقدم شدهاند، گفت: گاهی وظیفه است که انسان کار خیرش را آشکار و گاهی آن را پنهان سازد خداوند در آیه ۲۷۴ سوره بقره نیز میفرماید: "شایسته است که با پیش قدم شدن و انفاق آشکار، دیگران را هم تشویق به انفاق کرد" و این کار بزرگ خیرین در مرودشت که برای افراد آسیب دیده اجتماع قدم برمی دارند ستودنی است.
مدیرکل زندانهای فارس ادامه داد: ایجاد اشتغال مولد و توسعه اشتغال در زندانها، بزرگترین عمل نیک است چرا که با بازپروری زندانیان و حیات دوباره دادن به آنان، بارقه امید و زندگی در آنان زنده می شود و خودشان را برای زندگی در اجتماع و بازگشت به جامعه آماده میکنند.
انتهای پیام