اکبر اسدی، امروز یکشنبه(۱۵ اسفندماه) در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری کردستان اظهار کرد: هم افزایی و وحدت رویە یکی از راەهای تحقق حل مشکلات در سطح کشور و استان است.
وی افزود: هرمجموعە از دستگاهای موجود از توانمندیهای خاصی برخوردار است کە با همکاری، هم افزایی و وحدت رویه میتوانند پاسخگوی نیازهای جامعە باشند.
رییس جهاددانشگاهی استان کردستان عنوان کرد: جهاددانشگاهی در حوزەهای مختلفی از جمله پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی منشاء فعالیت های ارزشمندی در سطح کشور است.
وی با تاکید بر اینکە جهاددانشگاهی با کمترینها، بهترینها را بە وجود آوردە زیرا که این مجموعه هم دارای تخصص و هم تعهد است، گفت: در استان کردستان دو مرکز نوآوری و شکوفایی وجود دارد کە یکی از این مراکز در سنندج و دیگری در بیجار قرار دارد.
اسدی تصریح کرد: سعی ما در مرکز نوآوری و شکوفایی این است کە افراد مستعد و صاحب ایدە را شناسایی و استعداد سنجی کردە و زمینە و بستر رشد آنها را فراهم کنیم، سپس این افراد می توانند با گذراندن دورە پیش رشد با ایدە خاصی و مشخصی در زیرمجموعە پارک علم و فناوری قرار بگیرند.
وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری در کنار جهاددانشگاهی می تواند با هم افزایی نتایج بسیار مطلوبی را در تحقق اهداف مورد نظر بوجود آورد.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان همافزایی دستگاەها را امری مهم دانست و گفت: تحقق این مهم می تواند بسیاری از مشکلات پیشروی دستگاه ها را مرتفع کرده و نتایج خوبی را به وجود آورد.
وی گفت: با توجه به بررسی های به عمل آمده و بر اساس نیازهای موجود استان، در سال جاری یکی از ساختمانهای جهاددانشگاهی در استان کردستان بە مجتمع کارآفرینی و اشتغال که مرکب از مدرسە مهارت، خانە خلاق، مشاورە شغلی تبدیل شدە است.که امیدواریم با بسط و گسترش فعالیت ها ی این مجتمع شاهد کاهش نرخ بیکاری در استان باشیم.
همە باید بە تولید سرمایە در کشور کمک کنند
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان، پارک را خدمتگذار جامعە عنوان کرد و گفت: هر مجموعەای کە کار تخصصی را بە شیوە صحیح دنبال نکند و بە صورت پیوستە بە دنبال پراکندە کاری باشد، بە نتیجە و هدف نمیرسد.
حامد قادرزادە در ادامه این دیدار گفت: پارک علم و فناوری در کنار دانشگاە و بە منظور تبدیل ایده های دانش آموختگان بە عمل ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی همانگونە کە از اسمش پیدا است، مجموعەای در راستای تکمیل مجموعەهایی همچون دانشگاە و پارک علم و فناوری بوده و اقدامی کاملا جاهدانە است، کە با جهد و تلاش مستمر دنبال میشود و هراندازە کە این تنوع در جامعە با تاکید بر تعریف چشمانداز گسترش پیدا کند؛ هم رقابت و هم امکان مقایسە نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
قادرزادە بیان کرد: خوشبختانە امروز نگاە توسعەای سرمایەرسانی در کشور بیش از گذشتە در جامعە حاکم است و طرح دستیار فناوری میتواند در این راستا کمک کنندە باشد.
وی تصریح کرد: براساس مصوبەای کە در وزارت عتف صورت گرفتە است، دانشجویان کارشناسی میتوانند از ترم شش بە بعد در واحدهای رشد و فناوری پارک استقرار و تا ٦ ماە نیز مورد حمایت پارک علم و فناوری استان قرار گیرند.
قادرزادە بیان کرد: در حال حاضر در صدد هستیم تا در شرکتهای موجود در سطح شهر و استان، واحدهای نوآور و فناوری را تعریف و از آنان حمایت کنیم.
وی با تاکید بر این موضوع کە همە بایستی بە تولید سرمایە در کشور کمک کنند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هموارە بر سرمایە انسانی تاکید فرمودە است، همانگونە کە خداوند در قرآن کریم، خود را برای خلق انسان تحسین میکند و این در واقع یک تاکید بیبدیل و جایگزینی برای آن نیست.
رئیس پارک علم و فناوری کردستان با اشارە بە ضعف در حوزە اطلاعرسانی است، گفت: وجود رسانەهایی همچون ایسنا در جهاددانشگاهی، سبب پویایی و تحرک هیئت علمی دانشگاە و مسئولان اجرایی خواهد شد.
وی اضافە کرد: رسانەها دو جنبە مختلف را در خود دارند کە یکی از آنان عبارت است از راکد نبودن شخص صاحب پژوە و دیگری انتقال تولیدات بە جامعە هدف است.
انتهای پیام