«محمدرضا دشتی اردکانی» در مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی فرآوردههای کنجدی در اردکان با بیان اینکه در خصوص فرآورده های کنجدی ۵۰۰ کارگاه وجود دارد که ۴۰۰ کارگاه به صورت رسمی فعال هستند، اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی در اردکان طی دو سال اخیر افدامات قابل توجهی در این خصوص انجام داده است.
وی با بیان اینکه پردیسان اردکان در بافت قدیمی با حمایت چادرملو در حال بازسازی است، گفت: هفت خانه در این مجموعه به صورت اماکن اقامتی فعال خواهند شد.
وی از پیگیری ثبت جهانی چهار کاروانسرای اردکان خبر داد و گفت: خوشبختانه با توجه به حمایتهای کمیته گردشگری خوراک میراث فرهنگی استان نوید اتفافات خوبی در این حوزه برای اردکان در سال ۱۴۰۱ میرود.
وی با بیان اینکه اردکان کنجد ندارد، گفت: اردکان ارزش افزوده کنجد وارداتی از سایر استانها و خارج کشور را ایجاد میکند و این کارگاههای کوچک میتواند نجات دهنده اقتصاد این شهر باشد.
وی افزود: سبقه این فعالیت اقتصادی در اردکان بسیار طولانی است و امروز این محصولات در کل کشور و بعضا دنیا شناخته شده است و حرف برای گفتن دارد.
وی با تاکید بر جلوگیری از خام فروشی، گفت: باید از پدران ما یاد بگیرند که خام فروشی در هیچ صنعتی حتی معادن را نیز نداشته باشیم و ارزش افزوده بیافرینیم.
وی به برگزاری جشنواره اردکان گرام و جشنواره انار عقدا اشاره کرد و گفت: سال آینده جشنواره محصولات خرانق را نیز با کیفیت بسیار خوب برگزار میکنیم و علاوه بر آن میتوانیم میزبان جشنوارههای متعدد باشیم و تبدیل به بهشت جشنوارههای ایران شویم.
وی اردکان را مرکزیترین نقطه ایران و آن را قطعهای از بهشت ایران از حیث میراث فرهنگی و ظرفیتهای دیگر خواند و گفت: باید با ظرفیت مجلس و ظرفیت وزارت میراث فرهنگی بتوانیم این ظرفیتها را مورد استفاده قرار دهیم.
این مسئول با بیان این که اردکان باید مقصد گردشگری قنات شود، گفت: بسیاری از قنوات زنده در این شهرستان داریم و گردشگری قنات میتوانند احیا شود ولی این مهم حمایت وزارت میراث را میطلبد.
دشتی در پایان نیز به شرایط حاد منطقه اعم از جنگ روسیه و اکراین، به سرانجام رسیدن توافق برجام و بسته شدن بودجه ۱۴۰۱ اشاره و ابراز امیدواری کرد که و گفت: در این ماه مبارک شعبان باید برای همدیگر دعا کنیم تا عزت این ملت بیش از پیش نمایان شود.
انتهای پیام