اختصاص ۷۴ میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در خراسان جنوبی

معاون برنامه‌ریزی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از اختصاص ۷۴ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های آبخیزداری و منابع طبیعی در خراسان جنوبی از ابتدای سال تاکنون خبر داد.

عبدالرضا بازدار، شب گذشته ۱۱ اسفند در نشست با مسئولان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی استان، اظهار کرد: امسال مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور اجرای طرح‌های آبخیزداری، مرتع و منابع طبیعی استان خراسان جنوبی تصویب رسیده است که تاکنون ۷۴ میلیارد تومان اختصاص یافته است و بقیه در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، در جریان بازدید معاون برنامه‌ریزی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور مشکلات پلاک ۱۵۶ غنی آباد شهرستان بشرویه که سالهاست گریبانگیر مردم است؛ بررسی شد.

مسائل و مشکلات منابع طبیعی، مراتع، مشارکت در ایجاد مرتع و اعتبارات مطرح و واگذاری اجرای طرح‌های منابع طبیعی به تعاونی‌ها به جای پیمانکاران، که منافع آن به خود مردم خواهد رسید و اجرای طرح آبخیزداری مشارکتی در استان در این سفر مورد موافقت واقع شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400121209065
  • خبرنگار :