یکی از آفت هایی که همه ساله مزارع کشاورزی، دامداری و محصولات مختلف در مورد تهدید قرار میدهد، ریزش و هجوم آفت ملخ است. ملخ مراکشی یکی از خطرناکترین ملخهای موجود در جهان است که متاسفانه در طی سالهای اخیر در جمعیتهای بسیار بالا تکثیر و در سطح کانونهای منطقه مشاهده میشود.
ملخها به علت تنوع گونهای و تغذیهای میتوانند به فرآوردههای زراعی، باغی مراتع و جنگلها خسارت وارد کنند. با گرمتر شدن هوا رشد کرده و تکثیر میشوند و در صورت کنترل نشدن میتواند آسیب جدی به مزارع و دیگر گیاهان وارد کرده و به عنوان تهدیدکننده امنیت غذایی محسوب شود.
یکی از شهرستان هایی که هرساله برای مواجه با این آفت وارد عمل می شود شهرستان رودبار در گیلان است.
سروش ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا گفت: کار مبارزه با آفت ملخ مراکشی در رودبار در حال انجام است. مبارزه با آفت ملخ مراکشی از دو ماه پیش شروع شده و همچنان ادامه دارد.
ابرهیمی ادامه داد: ممکن است مبارزه با این آفت تا تیرماه سال آینده ادامه داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی رودبار با بیان اینکه انجام این کار به اعتبارات زیادی نیاز دارد چون حجم کار زیاد است، اضافه کرد: برای تحقق این امر اعتبارات لازم از سوی وزارت کشاورزی در نظر گرفته می شود و تخصیص می یابد.
وی افزود: بروز آفت ملخ مراکشی موجب خسارت جدی به محصولات باغی و زراعی می شود و به همین دلیل جلوگیری از آن از اولویت های کاری این اداره است.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: ملخ آرواره های قوی دارد و اگر به مزارع ورود کند به محصولات رحم نخواهد کرد.
وی گفت: البته نمی توان خسارت را به صفر رساند و تمام تلاش ما این است که صدمات از آفت ملخ مراکشی به کشاورزی رودبار به حداقل برسد.
انتهای پیام