۵ راه حل پیشرفته دوربین مدار بسته برای محافظت از کاربران

در چند دهه اخیر شاهد رشد زیرساختی قابل توجهی در رابطه با مسائل امنیت در سراسر جهان بوده ایم. با افزایش تقاضا برای امنیت، نظارت مبتنی بر ویدئو به یک حوزه حیاتی برای تحقیق تبدیل شده است.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام دوربین مارکت، راه حل های پیشرفته نظارت دوربین مدار بسته را می توان به عنوان یک تکنیک پردازش ویدیویی هوشمند برای کمک به متخصصان امنیتی در نظر گرفت که با ارائه هشدارهای لحظه ای و پشتیبانی از تجزیه و تحلیل ویدئویی موثر برای جمع آوری شواهد در صورت وقوع جرم طراحی شده است.

برای طراحی سیستم‌های نظارت کارآمد در شرایط مختلف، راه‌حل‌های نظارت امنیتی مختلفی مورد نیاز است. دوربین مداربسته پیشرفته در شرایط محیطی مختلف مانند نظارت در محیط داخلی و خارجی مورد نیاز است. تجهیزات نظارتی باید شبانه روز کار کنند. بنابراین، منبع تغذیه، پشتیبان گیری و ذخیره سازی فاکتورهای اساسی هستند که باید پیش از نصب در نظر گرفته شوند. گزینه های دوربین خورشیدی و فضای ابری برای کمک به این مسائل از جمله راهکارهایی است که در چند سال اخیر به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته اند. تصویربرداری حرارتی به یک هنجار تبدیل شده است؛ زیرا فاکتورهای ایمنی و بهداشت اولویت شماره یک سازمان ها هستند. بدون شک، نظارت بر استانداردهای بهداشتی در خط مقدم ایمن نگه داشتن محیط زیست و نیروی کار قرار دارد.

نظارت با اپراتورهای انسانی می تواند نارسایی ها و خطاهای انسانی داشته باشد. آن ها هزینه کار بالایی دارند و هیچ تضمینی برای امنیت ندارند. از این رو، سیستم های نظارت سنتی در حال حاضر با دوربین های مدار بسته و راه حل های نظارتی پیشرفته برای مبارزه با مشکلات سیستم های سنتی جایگزین شده اند. در ادامه به بررسی روند اخیر فناوری نظارت دوربین مدار بسته و چگونگی پیشرفت آن ها در محافظت از کاربران، خواهیم پرداخت.

کدام راه حل های پیشرفته نظارت دوربین مدار بسته را می توان برای حداکثر ایمنی مورد استفاده قرار داد؟ 

دوربین های مداربسته انواع مختلفی دارند. این ها بسته به ویژگی هایشان مانند زاویه دید، منبع تغذیه و سایر ویژگی های امنیتی ارائه شده توسط آن ها، از یکدیگر متفاوت هستند. هم اکنون نگاهی به برخی از راه حل های نظارتی پیشرفته که با قرار دادنشان در سیستم امنیتی یک مکان، بالاترین میزان امنیت را به همراه خواهند داشت، خواهیم انداخت.

(حداکثر ایمنی با دوربین های مدار بسته)

۱. دوربین های PTZ: این یکی از پیشرفته ترین دوربین های مداربسته است. P مخفف pan، T برای شیب و Z برای بزرگنمایی است. این سه ویژگی اصلی این دوربین است. این دوربین را می توان با نرم افزار یا اهرمک، کنترل کرد. از جمله ویژگی های دوربین PTZ می توان به چرخش ۳۶۰ درجه برای پوشش مناطق وسیع، ضد آب بودن، دید در شب، هشدارهای متعدد، فوکوس خودکار و مقاومت در برابر دستکاری آن اشاره کرد.

۲. دوربین Dome: این راه حل نظارتی ترکیبی از لنز، دوربین و پایه سقفی است که به صورت گنبدی بسته بندی شده اند. این دوربین برای محیط هایی که تمایل به کثیف شدن دارند مانند آشپزخانه، انباری و غیره، بسیار مناسب است. بهترین ویژگی این دوربین مداربسته جمع و جور و شیک بودن آن است.

۳. دوربین مداربسته روز و شب: این دوربین ها برای محیط های داخلی تبلیغاتی در فضای باز با نور و دید کم استفاده می شود. دوربین مداربسته شبانه روزی دارای لنزهای متمایزی است که در نتیجه ی کارکرد آن ها، کاربر نهایی می تواند تصویر را در تاریکی مطلق در فاصله انتشار مادون قرمز تولید شده توسط LED ها ببیند. یک دوربین روز و شب می تواند LED های مادون قرمز را بر روی بدنه خود نصب کند، یا انتشار گازهای گلخانه ای مادون قرمز را بپذیرد.

(خرید دوربین مدار بسته خورشیدی)

۴. دوربین حرارتی: این دوربین‌های مداربسته پیشرفته می‌توانند ناهنجاری‌هایی را که عموماً با چشم غیرمسلح انسان قابل مشاهده نیستند، تشخیص دهند، بنابراین سیستم‌های پرهزینه را از خرابی کامل منع می ‌کند. دوربین‌های تصویربرداری حرارتی برای تعیین نیازهای تعمیر و نگهداری تاسیسات الکتریکی و مکانیکی استفاده می‌شوند، زیرا تمایل دارند قبل از خرابی، گرمای غیرعادی تولید کنند. دوربین تصویربرداری حرارتی ابزاری غیرگریز است که توزیع دمای سطوح یک دستگاه را به سرعت و با دقت اسکن و تجسم می کند، در نتیجه هزینه ها را کاهش می دهد و در زمان، که فاکتور اصلی هر سیستم نظارتی است نیز، صرفه جویی می کند.

۵. دوربین خورشیدی: یکی از معایب دوربین های نظارتی، از کار افتادن آن ها در هنگام قطع برق است. برخی از دوربین ها امکان استفاده از باتری را دارند که کاربران باید مراقب اتمام آن و شارژ مجدد نیز باشند. اما راهکار جدید شرکت های سازنده سیستم های نظارتی، یعنی دوربین خورشیدی تمامی این مشکلات را به راحتی حل می کند. استفاده از یک پنل خورشیدی برای تامین انرژی برق مورد نیاز خود و ذخیره آن در باتری برای شب هنگام یا قطعی برق، مشکلات و نگرانی بابت شارژ مجدد و یا اتمام آن را به راحتی برطرف کرده است. دوربین خورشیدی نیز همانند دیگر دوربین های نظارتی از ویژگی های دید در شب، فضای ذخیره سازی ابری، تشخیص حرکت و دیگر ویژگی های مهم پشتیبانی می کند.

خرید دوربین مدار بسته متناسب با نیاز 

امیدواریم این مقاله در تصمیم گیری برای انتخاب بهترین راه حل های پیشرفته نظارتی برای محافظت خود و اطرافیانتان، به شما کمک کرده باشد. برای شناخت بیشتر دوربین های مدار بسته و هم چنین دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان حاذق و فنی این حوزه، می توانید با وبسایت دوربین مارکت به نشانی اینترنتی www.doorbinmarket.com مراجعه نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • چهارشنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400121108477
  • خبرنگار : 30054