آشنایی با سموم میکروبی و آلاینده‌های مرتبط در صنعت غذا

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان، کارگاه مجازی «آشنایی با سموم میکروبی و آلاینده‌های مرتبط در صنعت غذا» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر مرتضی جمشیدعینی ـ دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی، ۲۰ اسفند از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار می‌شود و «تعریف مواد سمی در غذا»، «تعریف سموم در مواد غذایی»، «سموم طبیعی موجود در فرآورده‌های غذایی حیوانی»، «سموم شیمیایی گیاهی»، «توکسین‌های قارچی»، «آلاینده‌های مواد غذایی ناشی از ضایعات صنعتی»، «باقی‌مانده آفت‌کش‌ها در مواد غذایی»، «سموم ناشی از فرآوری مواد غذایی» و «عوامل تهدید کننده میکروبی در مواد غذایی» سرفصل‌های این کارگاه است.

علاقه‌مندان برای شرکت در این کارگاه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۳۹۷۴۳۴۴۷۱ یا شناسه @Reza10408 پیام دهند.
انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1400121108226
  • خبرنگار :