به گزارش ایسنا، دکتر کمال حیدری گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ۲۴ مهرماه در مجلس تصویب شد. برای اجرای هرچه موثرتر این قانون نیازمند اقدامات فوری، جهادی و عملیاتی هستیم و در این راستا باید هرچه زودتر ستاد ملی جمعیت تشکیل شود.
وی افزود: مقام معظم رهبری دغدغه های خود را درباره جمعیت به مناسبت های مختلف در قالب فرمایشات گوناگون اعلام کرده اند و این قرارگاه با راهبردهای خود می تواند به صورت هدفمند در جهت تحقق آنها گام بردارد.
معاون بهداشت بیان کرد: بسیاری از مواد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت مصوبه مجلس به حوزه های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارتباط دارد و دبیرخانه قرارگاه عملیاتی حمایت از سلامت خانواده و جوانی جمعیت نیز در معاونت بهداشت وزارتخانه تشکیل شده است.
حیدری با اشاره به اینکه با از دست دادن فرصت برای افزایش جمعیت، فرصت توسعه کشور از دست می رود، ادامه داد: با تشکیل کمیتههای حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سطوح مختلف وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور در جهت حداکثر بهرهبرداری از فرصت پنجره جمعیتی باید گام برداریم.
وی اظهار داشت: همفکری با مجلس و برگزاری جلسات مشترک با نمایندگان با توجه به این که هم اکنون فصل بودجه در مجلس است و نباید زمان را از دست داد، اقدام مهم دیگری است که باید انجام داد.
معاون بهداشت با تاکید بر این که باید تمام تصمیمات این قرارگاه به مرحله عمل برسد، گفت: وزارت کشور و استانداران نیز باید مساله جمعیت را در اولویت کارها و برنامه های خود قرار دهند. سازمان تبلیغات نیز با شبکه ارتباطی از روحانیون معزز که در اختیار دارد می تواند در جهت فرهنگسازی در زمینه افزایش جمعیت، همکاری های موثری به عمل آورد.
بنابر اعلام وبدا، حیدری افزود: یکی از گلوگاههای مهم مراکز مشاوره جنسیتی و ناباروری تحت نظر ما هستند که باید طبق قانون سه ماهه استانداردسازی شوند.
وی یادآور شد: تقویت واحد جمعیت در معاونت بهداشت و کمیته نظارت بر رعایت دستورالعمل اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را نیز نباید از نظر دور داشت.
انتهای پیام