مدیر پروژههای تولید مجتمع صنعتی اسفراین در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بدلیل نگرانی از ضعف عملکردی، اطمینان از میزان قابلیت آمادگی و در دسترس بودن ترانسفرمر موجود در مجتمع و همچنین جلوگیری از توقفات در خط تولید ذوب (بدلیل اینکه ترانس جایگزین هم وجود ندارد)، لذا طراحی و ساخت یکدستگاه ترانسفورمر ۵۵ مگاولت آمپر با هدف جلوگیری از توقفات احتمالی و همچنین افزایش ظرفیت تولید بیش از ۱۰ درصدی، به شرکت ایران ترانسفو واگذار شد.
مهندس اخوان افزود: در فرآیند تولید ذوب در شرکت مجتمع صنعتی اسفراین با استفاده از کوره ۵۰ تنی از نوع قوس الکتریکی، نقش ترانسفورمر کوره EAF بدلیل تنشهای مداوم جریان، بسیار حائز اهمیت است که در حال حاضر یکدستگاه ترانسفورمر ۴۰ مگاولت آمپر اروپایی با عمر بیش از ۲۱ سال این وظیفه را بر عهده دارد و متاسفانه تاکنون چندین بار دچار حادثه شده است.
وی اظهار داشت: جریان خروجی این ترانسفورمر در بخش LV و در سطح ۴۰۰ تا ۸۰۰ ولت به حدود ۴۷ هزار آمپر میرسد. این ترانس از نظر ابعادی، حدود ۷ متر طول، ۵ متر ارتفاع و دارای عرض ۴ متری بوده که وزن کل این ترانسفورمر حدود ۱۰۶ تن بوده و مقرر است با توجه به محدودیتهای موجود، جایگزین ترانس ۴۰ مگا ولت آمپر موجود در سالن ذوب و ریخته گری مجتمع صنعتی اسفراین شود.
مدیر پروژههای تولید مجتمع صنعتی اسفراین تصریح کرد: تولید این ترانسفورمر با همکاری شرکت ایران ترانسفور انجام و به حول و قوه الهی تستهای نهایی در تاریخ ۲۶ دی ماه امسال با موفقیت انجام شد و این ترانس روز گذشته به محل مجتمع صنعتی اسفراین وارد شد.
وی گفت: شرکت مجتمع صنعتی اسفراین با توجه به وجود زیرساختهای های مهندسی و بازرگانی، تاسیسات، امکانات و تجهیزات تولید ذوبهای آلیاژی به عنوان شرکتی استراتژیک و پشتیبان بخشهای نفت و گاز، نیروگاهی، نظامی، صنایع معدنی و فولادی در کشور محسوب میشود.
انتهای پیام