حمیدرضا امامپناهی در جلسه شورای ترافیک که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در بحث مدیریت ترافیک، ابتدا باید زیرساختهای لازم فراهم آورده شود تا بتوان کار اساسی در این رابطه صورت پذیرد، متاسفانه تا امروز اقدامات صورت گرفته در این حوزه با توجه به ملموس بودن ترافیک شهری برای مردم و عدم رضایت عمومی، مناسب نبوده و بایستی تمام تمرکز در بحث مدیریت ترافیک در این رابطه باشد.
فرماندار شهرستان رشت با بیان اینکه از معضلات اساسی بحث ترافیک در شهر رشت، نداشتن کمربندی و رینگهای مناسب در سطح رشت میباشد، افزود: حل این مشکل عمده نیازمند مشارکت مسئولین استانی و همراهی نمایندگان محترم در بحث جذب اعتبارات ملی و تمرکز فنی شهرداری رشت در این حوزه میباشد.
وی گفت: با توجه به اینکه بحث ترافیک معضل اول شهر رشت میباشد، برگزاری منظم و مستمر جلسه کارگروهها و شورای ترافیک شهرستان رشت با حضور اعضای اصلی سال آینده در دستورکار قرار خواهد گرفت.
امامپناهی وضعیت نامناسب ایجاد چراغ هوشمند در سطح شهر را قابل پذیرش ندانست و عنوان کرد: باید در این حوزه با توجه به توسعه فناوری و ضرورت هوشمند سازی مدیریت شهری، اقدامات سریع و مناسبی صورت پذیرد.
فرماندار شهرستان رشت تاکید کرد: در بحث تصمیمسازی برای مدیریت ترافیک شهری، حتما باید نظر فنی و کارشناسی پلیس گرفته شود و بازگشاییها و مسدود کردن خیابانها حتما با نظر کارشناسی پلیس راهور باشد.
وی با بیان اینکه ۵۵ دوربین نظارتی و ثبت تخلف بزودی در شهر رشت راهاندازی میشود، اضافه کرد: از این تعداد ۱۳ دوربین ثبت تخلف پلاکخوان و ۴۲ دوربین نظارتی جهت کنترل ترافیک در سطح رشت راهاندازی میشود.
فرماندار شهرستان رشت ادامه داد: در نظر گرفتن پارکینگ برای ساختمانهای بلند مرتبه و در صورت کسر پارکینگ باید حتما پارکینگ جایگزین در نظر گرفته شود، در غیر اینصورت تخلف صورت گرفته و به دستگاههای نظارتی معرفی میشوند.
امامپناهی با بیان اینکه در ۱۱ ماه سالجاری بر اثر تصادفات شهری تعداد ۴۱ نفر فوتی در سطح شهر داشتهایم که ۲۴ نفر آن مربوط به عابرین میباشد، خاطرنشان کرد: از اول سال تاکنون تعداد ۱۰۳۳ تصادف جرحی داشته ایم که شاهد کاهش ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.
وی افزود: تعداد مجروحین تصادفات در رشت تعداد ۱۰۱۸ نفر است که در این بخش هم به نسبت سال گذشته شاهد کاهش ۳۳ درصدی هستیم.
فرماندار شهرستان رشت با اشاره به بحث بازگشایی و احداث خیابانهای جدید، تصریح کرد: حتما باید این اقدام با هدف گره گشایی از ترافیک شهری صورت گیرد در غیر اینصورت انجام اقدامات غیر فنی اینچنینی محلی از اعراب ندارد.
امامپناهی بیان کرد: خط کشی معابر فرعی و روستایی در دو ماهه آخر سال ۱۵۰ کیلومتری خط کشی به همت اداره راهداری و حمل و نقل جادهای با هزینه بالغ بر یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در سطح شهرستان در حال انجام میباشد.
انتهای پیام