به گزارش ایسنا، بارانی در مراسم اختتامیه جشنواره شهید بهشتی که صبح امروز برگزار شد، ضمن تشکر از حمایتهای ریاست قوه قضائیه و معاونت حقوقی برای برگزاری این جشنواره گفت: اعتمادی که ریاست پژوهشگاه به پژوهشگران و اساتید درون قوه قضائیه داشت، رکن اصلی این جشنواره بود و به همین دلیل با مشارکت حداکثری پژوهشگران توانستیم جشنواره را برگزار کنیم.
وی تصریح کرد: ایجاد فضای گفتمانی در جهت توسعه عدالت قضائی و قراردادن پژوهشها در مسیر حل مشکلات و مسائل قوه قضائیه از اهداف این جشنواره است. پس از دریافت آثار ارسالی به دبیر خانه جشنواره، داوری در ۱۰ بخش انجام شد.
دبیر جشنواره شهید بهشتی افزود: متقاضیان شرکت در جشنواره تا ۱۰ آبان امسال فرصت ارسال آثار داشتند که بنا بر درخواستها در سه مرحله و تا پایان دی این زمان تمدید شد و در مجموع ۱۰۷۴ اثر به دبیرخانه ارسال شده بود. ۱۵۳ اثر جهت داوری نهایی تحویل کمیته داوران شد. در بخش نوآوری در نهایت ۱۴ اثر به مرحله داوری ارجاع شد.
بارانی در پایان گفت: با توجه به کیفیت آثار و استاندارهای در نظر گرفته شده، نفرات برتر انتخاب شدند.با پیگیریهای انجام شده از دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، امید میرود در سالهای آینده جشنواره شهید بهشتی به صورت بین المللی و با ارائه جایزه "عدل" توسعه یابد.
انتهای پیام