خواروبارفروشی‌های همدان برای ۱۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده است

رئیس اتحادیه خواروبار فروشان همدان گفت: خواروبار فروشی‌های شهرستان همدان به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از ۱۰ هزار نفر اشتغال ایجاد کرده‌اند.

مجید توقیری در گفت‌وگو با ایسنا از فعالیت سه هزار واحد خواروبار فروشی  در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد واحدهای خواروبار فروشی دو هزار و ۳۰۰ واحد دارای پروانه کسب هستند.

وی با بیان اینکه شیوع کرونا آسیب زیادی به خواروبار فروشی‌های استان همدان زد، افزود: قدرت خرید مردم کاهش یافته که به تبع استان همدان نیز وضعیت به همین نحو بوده و این امر موجب کاهش فروش خواروبارفروشی‌های استان شده است.

توقیری تصریح کرد: به دلیل کسادی بازار و فروش کم، افزایش بیمه، افزایش دستمزد کارگر و افزایش اجاره بهای مغازه، هفت درصد از خواروبار فروشان استان واحد خواروبار فروشی خود را تعطیل و تغییر شغل داده‌اند.

وی با اشاره به  افزایش اقبال مردم به خرید در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یادآور شد: فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ کسب و کار و رونق اقتصادی خواروبار فروشی‌های محلی و کوچک را تحت الشعاع خود قرار داده‌اند ومتاسفانه این امر موجب ضربه و لطمه بزرگی به خواروبار فروش‌ها و خرده فروشان و کاهش فروش آنان شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1400120302393
  • خبرنگار : 50037