به گزارش ایسنا بنابر اعلام حاجی بادومی، اما پزشکان برای پیشگیری از وقوع این بیماری دسته های مختلفی از خوراکی های مغزی را به گروه های مختلف سنی پیشنهاد می دهند. در این مطلب میخواهیم گروهی از این خوراکی ها که به تایید سازمان غذا و دارو هم رسیده را به شما معرفی کنیم. (برای خرید شکلات تلخ به صفحه محصولات فروشگاه حاجی بادومی مراجعه کنید.)
رژیم غذایی در گام نخست مهم ترین نقش را دارد
یک رژیم غذایی مناسب در طول زندگی میتواند ریسک بروز آلزایمر را تا حد زیادی کاهش دهد. با داشتن یک رژیم غذایی سالم و مغذی و اضافه کردن برخی ابرغذاها مانند آجیل به رژیم روزانه میتوان خطر ابتلا به این بیماری را تا حد بسیار زیادی کاهش داد. آجیلها و مغزها از مهمترین مواد غذایی برای بهبود سلامت مغز هستند و باید به طور مداوم در رژیم غذایی قرار گیرند. این مواد خوراکی متشکل از اجزای مهمی هستند که سلامت نورونهای مغز را تقویت میکنند. از جملهی این مواد مغذی میتوان به اسیدهای چرب امگا 3 اشاره کرد که همراه با مواد مغذی گیاهی دیگر مانند منیزیم و منگنز برای تقویت حافظه ضروری هستند.
میوه خشک چه نقشی ایفا می کند؟
خرید میوه خشک در سبد اقلام ایرانی ها اخیرا رشد بسیاری کرده و به عضو ثابت یک تنقلات مفید تبدیل شده است. خواص میوه خشک برای درمان انواع امراض پوستی و ذهنی بسیار مفید است و تنوع هر میوه باعث شده دامنه ویژگی های ویتامینه آنها برای بیماری های زیادی مفید فایده واقع شود. از آلزایمر گرفته تا ضعف حافظه و قوت استخوان همه و همه در امتداد مصرف مستمر میوه خشک توقع می رود.
آجیل هم در گام بعدی مورد تایید کارشناسان است
در یک بررسی انجام شده در مورد اثر مصرف بادام زمینی، محققان اثر مصرف این نوع آجیل بر افراد را بررسی کردند. آنها کشف کردند که بادام زمینی دارای اثرات ضد التهاب و آنتیاکسیدانی است. این دو ویژگی از زوال ادراکی افراد در سنهای بالاتر جلوگیری میکنند. با افزایش سن در افراد استدلال ادراکی، حافظه و سرعت پردازش مغز آنها دچار تغییر میشود. بنابراین، افزایش سن زمینهای برای بروز بیماریهای ادراکی و آلزایمر است.
درست است که برای آلزایمر درمان قطعی وجود ندارد، اما افراد میتوانند با داشتن یک رژیم غذایی مناسب قوه ادراکی خود را تقویت کرده و از بروز آلزایمر در سنین بالاتر جلوگیری کنند. در بخش زیر ما چند نوع آجیل را معرفی میکنیم که این نوع آجیلها میتوانند در ارتقای سلامت مغز شما و جلوگیری از بروز آلزایمر در سنین بالاتر مفید باشند. بادام از پروتئینی تشکیل شده است که به ترمیم سلولهای مغزی کمک میکند و در نتیجه باعث بهبود عملکردهای شناختی از جمله حافظه میشود. بعلاوه ویتامین E موجود در این آجیل با افزایش سطح هوشیاری در فرد میتواند حافظه را تقویت کرده و مانع از کاهش ادراک شود. همچنین مغز بادام از بروز بیماریهای مغزی مثل آلزایمر و زوال عقل نیز جلوگیری میکند. زینک یا روی موجود در بادام میتواند اثرات رادیکالهای آزاد بدن که باعث نابودی سلولهای بدن و بروز بیماری میشوند، را محدود کند.
انتهای رپرتاژ آگهی