مهدی حمیدی، در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی راه های استان،اظهار کرد: امروز باید به منظور کاهش تصافات در راههای استان، به بحث ارتقاء فرهنگ رانندگی ایمن در سطح جامعه توجه ویژه داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس تحلیل پلیس راه، نزدیک به ۷۰ درصد علت تصادفات فوتی به دلیل عدم تمرکز راننده بوده است.
وی افزود: اکثر جادههای استان نقش تاثیرگذاری به عنوان مقصر در بحث تصادفات در راه های استان نداشته و ایمن هستند.
حمیدی با اشاره به سهم قریب 30درصدی شهرستان دامغان از حوادث جاده ای امسال این استان ادامه داد: ۲۹ درصد تصادفات استان در شهرستان دامغان به وقوع میپیوندد که نیاز است تمهیدات و تدابیر ویژه در این خصوص اندیشیده شود.
وی تاکید کرد: ضرورت و اولویت ما در استان، اتمام عملیات اجرایی احداث ۳۰ کیلومتر اول جاده معلمان به جندق است و در اولویت قرار دارد.
حمیدی اضافه کرد: پارک زائر سمنان یکی از ظرفیتها استراحتگاهی برای مسافران بوده و با استراحت و رفع خستگی مسافران، در نهایت میتواند در کاهش میزان تصادفات تاثیرگذار باشد که ضرورت دارد موارد مرتبط با ورودی این پارک بررسی و برطرف شود.
معاون عمرانی استاندار سمنان گفت: در کل استان، ۱۴ درصد افزایش تصادفات را داشتیم که با توجه به استمرار شیوع کرونا در سطح جامعه و شرایط ویژه در حوزه انجام سفرها، افزایش قابل توجهی است و ضرورت دارد در این خصوص توجه ویژه تر صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان همچنین در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان گفت: اصلاح و ایمن سازی نقاط حادثه خیز در سطح شهرها بر عهده شهرداری ها بوده و لازم است تا در راستای حفظ جان مردم، در این خصوص اقدامکنند.
وی با بیان اینکه طرح بازگشایی مجدد خیابان امام(ره) در راستای توجه به معیشت مردم، به صورت موقت و دارای الزاماتی بوده است، گفت: ارائه گزارش تحلیلی از اجرای طرح بازگشایی مجدد خیابان امام(ره)، توسط پلیس راهور و شهرداری در دستور کار قرار گیرد و نسبت به بررسی و واکاووی ابعاد و میزان اجرای تعهدات و الزامات از سوی متولیان اقدام شود.
وی ادامه داد: نیاز است تا بررسی این موارد و اجرای ملزومات توسط متولیان امر و کسبه و اصناف خیابان در دستور کار قرار گیرد، در این خصوص حفظ جان و سلامت مردم برای ما دارای اهمیت بوده و در اولویت نسبت به سایر موارد قرار دارد.
حمیدی اذعان داشت: در جلسه گذشته مقرر شد در خصوص پارک خودرو های سنگین در شهرستان های سمنان، شاهرود، گرمسار و دامغان، محل های برای ایجاد پارکینگ در ورودی شهرها توسط شهرداری ها تعبیه شود.
وی تصریح کرد: بررسی نحوه برخورد با مجروحان تصادفی در سطح شهرها در بیمارستان ها و مراکز درمانی و کیفیت ارائه خدمات به این افراد، امری ضروری است که باید توسط دانشگاه های علوم پزشکی، ضمن تبیین و تشریح عملکرد، ارتقاء سطح آن در دستور کار قرار گیرد.
معاون عمرانی استاندار سمنان گفت: ضرورت دارد تا بیمارستان های استان در بخش اورژانس، به صورت ویژه و آنلاین افرادی را برای خدمت رسانی فوری به افراد تصادفی و بد حال در نظر بگیرند.
انتهای پیام