کرونا به زندگی ۷ نفر دیگر در البرز پایان داد

سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۶۰۴ نفر رسیده است.

‍به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا امروز دوم اسفند ۱۴۰۰، ۸۱ بیمار با علائم ‌کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.

وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۸۴ هزار و ۵۰  نفر است.

صیادی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۵۱۶ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۲۳۷ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته هفت بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۶۰۴ نفر رسیده است.

صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۶ هزار و ۹۲۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400120201377
  • خبرنگار : 50022